Blumfeldt Infrardeči grelnik Camden Heat Deluxe, 2500 W, LED, IP24, stropna enota (HHG8-CamdenHeat-BK)

Blumfeldt Infrardeči grelnik Camden Heat Deluxe, 2500 W, LED, IP24, stropna enota (HHG8-CamdenHeat-BK)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prijetna toplota za balkone, terase in zunanje prostore: blumfeldt Camden Heat Deluxeterasni grelnik s sistemom IR ComfortHeat prinaša nežno infrardečo toploto v hladne d... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Klarstein ponudbi
Ponudba trgovine Klarstein za izdelek Blumfeldt Infrardeči grelnik Camden Heat Deluxe, 2500 W, LED, IP24, stropna enota (HHG8-CamdenHeat-BK). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0254C513
Prijavi napako
Prijetna toplota za balkone, terase in zunanje prostore: blumfeldt Camden Heat Deluxeterasni grelnik s sistemom IR ComfortHeat prinaša nežno infrardečo toploto v hladne dni in noči! Ko temperature padejo, z daljinskim upravljalnikom ali stikalom ON/OFF vklopite infrardeči sevalni grelnik blumfeldt Camden Heat Deluxe, izberite želeno stopnjo ogrevanja in vdihnite novo življenje vsaki zabavi ali udobno večerjajte na prostem do večernih ur. Visokokakovostna, izvirna zasnova s kovinskim ohišjem bo poskrbela tudi za toplino kot v lokalu v Camdenu. Lahek sevalni grelnik blumfeldt Camden Heat Deluxe je mogoče preprosto namestiti na strop, zato ne ovira in z močjo do 2500 W hitro in učinkovito ogreje vas in vaše goste od zgoraj. Sistem IR ComfortHeat zaradi visoko učinkovitega aluminijastega reflektorja in dolgovalovnega infrardečega sevanja ne le zelo hitro zagotavlja toploto, temveč jo tudi ciljno usmerja na bližnje osebe in predmete, ne da bi pri tem segreval zrak. Uživajte v prijetni toploti od prve sekunde! S stikalom za vklop/izklop lahko v nekaj sekundah izberete eno od treh stopenj ogrevanja, 1000, 1500 ali 2500 W, in se enostavno odzovete na potrebe svojih gostov. Načrtujte večerje na balkonu ali zabave v garaži brez skrbi glede temperature, saj infrardeči stropni grelnik takoj po vklopu proizvaja prijetno, udobno in varno toploto brez dolge faze ogrevanja. Ustrezno osvetlitev zagotavlja varčna svetilka LED, ki se lahko uporablja tudi neodvisno od funkcije ogrevanja. Zabavajte se kot na nočnem žuru v Camdnu, uživajte s prijatelji ali preživite romantičen večer z vinom in svečami na terasi, medtem ko na nebu utripajo zvezde: z grelnikom za teraso blumfeldt Camden Heat Deluxe vam bo prijetno in toplo vse do konca.
Blumfeldt Infrardeči grelnik Camden Heat Deluxe, 2500 W, LED, IP24, stropna enota (HHG8-CamdenHeat-BK)
Blumfeldt Infrardeči grelnik Camden Heat Deluxe, 2500 W, LED, IP24, stropna enota (HHG8-CamdenHeat-BK)
148,90 €
v Klarstein

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka