Sprej za verigo 200 ml - LIQUI MOLY

Sprej za verigo 200 ml - LIQUI MOLY

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Univerzalno dolgotrajno mazivo za kolesarske verige za vlažne in umazane ter suhe in prašne pogoje. Odstranjuje vlago, ima vodoodbojni učinek, zagotavlja posebno gladko d... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Esportshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Esportshop.si za izdelek Sprej za verigo 200 ml - LIQUI MOLY. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025474FE
Prijavi napako
Univerzalno dolgotrajno mazivo za kolesarske verige za vlažne in umazane ter suhe in prašne pogoje. Odstranjuje vlago, ima vodoodbojni učinek, zagotavlja posebno gladko delovanje.Odlična penetracija in oprijem. Ščiti vse kovinske dele pred korozijo. Nevtralen v stiku s plastiko, barvo in kovinami. Rastlinska osnova zagotavlja biološko razgradljivost.Lastnostizelo vodoodbojnane vpliva na plastiko, barve in kovinepreprečuje škripanjevisoka odpornost proti obrabibiološko razgradljivodober oprijemdobra protikorozijska zaščitaPodročja uporabePosebej za mazanje in nego kolesarskih verig v mokrih ali suhih pogojih.Primerno tudi za e-kolesa.AplikacijaKolesarsko verigo pred uporabo očistite s čistilom za zavore in verigo. Nato dobro pretresite pršilo za verigo in ga na tanko nanesite na suho verigo. Obrišite morebitni presežek.KomentarIzogibajte se stiku z zavorami! Vsebina posode: 200 ml na pločevinko / škatlo s 6 pločevinkamiVrsta posode: Aerosol v pločevinkah
Sprej za verigo 200 ml - LIQUI MOLY
Sprej za verigo 200 ml - LIQUI MOLY
9,99 €
v Esportshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka