Bentech daljnogled za nočno opazovanje ZSNV650

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mono-okularni daljnogled za nočno opazovanje je sestavljen iz visokokakovostne elektronike in optike LS-650. Izdelek deluje kot prenosni digitalni slikovni sistem za... Preberi cel opis
189,90 €
2-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 2 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o lovska kamera ponudbi
Ponudba trgovine lovska kamera za izdelek Bentech daljnogled za nočno opazovanje ZSNV650. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Povečava (v x) Ta podatek Vam pove večkratnik povečave, ki ga daljnogled omogča. Tudi tukaj da je več = boljše, saj daljnogledi z večjo povečavo omogočajo boljše opazovanje tudi bolj oddaljenih predmetov.
5 x
Premer leče (v mm)
50 mm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025467D4
Prijavi napako
Mono-okularni daljnogled za nočno opazovanje je sestavljen iz visokokakovostne elektronike in optike LS-650. Izdelek deluje kot prenosni digitalni slikovni sistem za nočno opazovanje, ki uporablja občutljive infrardeče senzorje CMOS za zagotavljanje ločljivosti in odlične kakovosti slike. Bentech ZSNV650 se lahko uporablja za lov, kampiranje, čolnarjenje, jamarstvo, paintball , opazovanje zvezd ali kazenski pregon. Zajamete lahko tudi fotografije ali video posnetke in jih shranite na kartico microSD (ni priložena).

LS-650 vključuje tudi video (G) vrata (uporabnik lahko preklopi na NTSC ali PAL), ki omogočajo povezavo z računalnikom in snemanje ali „live“ oddajanje. Vgrajena letev za montažo dodatkov (N) omogoča uporabniku, da pritrdi močnejši IR osvetljevalec ali druge dodatke.

Vsebina paketa:
Nočno gledanje Bentech ZSNV650
USB kabel
Bentech daljnogled za nočno opazovanje ZSNV650
Bentech daljnogled za nočno opazovanje ZSNV650
189,90 €
v lovska kamera

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka