Logitech Ovitek s tipkovnico combo touch, za ipad pro 11, slo g.

Logitech Ovitek s tipkovnico combo touch, za ipad pro 11, slo g.

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nadzor in natančnost Sledilna ploščica omogoča natančno delo v aplikacijah, kot so Notes, Pages, Numbers in Keynote. Z lahkoto boste lahko označevali celice v tabelah, ko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Logitech Ovitek s tipkovnico combo touch, za ipad pro 11, slo g.. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025430F1
Prijavi napako
Nadzor in natančnost Sledilna ploščica omogoča natančno delo v aplikacijah, kot so Notes, Pages, Numbers in Keynote. Z lahkoto boste lahko označevali celice v tabelah, kopirali besede in urejali e-pošto. Ploščica nudi tudi možnost več-prstnih gest, s katerimi lahko pomikate, drsate, povečujete...štirje načini uporabe Combo Touch je dovolj fleksibilna za vsako opravilo. Ponuja štiri načine uporabe, in sicer način tipkanja, gledanja, skiciranja in branja. Zložljivo stojalo omogoča trdno postavitev s 50° nagiba, zato boste vedno našli pravi položaj za uporabo. Tipkovnico lahko enostavno snamete, ko je ne potrebujete.Popolno ujemanje iPad in Combo Touch sta popoln par. Combo Touch je izjemno lahka in narejena iz kakovostnih materialov, ki iPad iz vseh strani zaščitijo pred poškodbami in politjem. Baterij ne boste našli v paketu, ker jih ne potrebujete. Combo Touch se poveže, dobi energijo in prenaša podatke prek konektorja Smart Connector.Ostale lastnosti Tipkovnica s škarjastim mehanizmom in ravno prav razmaknjenimi tipkami nudi izjemno udobno tipkanje Osvetljene tipke s 16 nivoji osvetlitve Vrstica s kar 14 bližnjičnimi tipkami Samodejen vklop / izklop tipkovnice in iPada ob odpiranju / zapiranju Prostorček za Apple Pencil ali Logitech Crayon Aplikacija Logitech Control, s katero prilagajate nastavitve Združljiv z Apple iPad Pro 11 1., 2. in 3. generacije (A1980, A2013, A1934, A1979, A2228, A2068, A2230, A2231, A2377, A2459, A2301, A2460) UK international razporeditev tipk z d
Logitech Ovitek s tipkovnico combo touch, za ipad pro 11, slo g.
Logitech Ovitek s tipkovnico combo touch, za ipad pro 11, slo g.
231,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka