GPH-10LW KONVEKCIJSKI GRELNIK - ELEKTRIČNI RADIATOR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Konvekcijski grelnik omogoča enakomerno ogrevanje in razdelitev ogrevanega zraka v prostorih velikosti do 20 m2 / 40 m3. Grelnik s pomočjo dve grelnih nivojev ogreva pros... Preberi cel opis
199,00 € -65 %
69,65 €
-65 %199,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Digitklik.si ponudbi
Ponudba trgovine Digitklik.si za izdelek GPH-10LW KONVEKCIJSKI GRELNIK - ELEKTRIČNI RADIATOR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Ogrevanje na
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025362B3
Prijavi napako
Konvekcijski grelnik omogoča enakomerno ogrevanje in razdelitev ogrevanega zraka v prostorih velikosti do 20 m2 / 40 m3. Grelnik s pomočjo dve grelnih nivojev ogreva prostore na 15 do 35°C z močjo 1000 W. Ogrevalno telo iz nerjavečega jekla ima veliko prednosti: hitro se segreva brez neprijetnega vonja in ima dolgo življenjsko dobo. Termostat vzdržuje zahtevano temperaturo, detektor mraza pa varuje prostore pred ohlajevanjem tako, da ne dovoli, da temperatura pade pod 5 °C. Zaščita pred pregrevanjem in izredno varčen režim Eco so tudi vključeni v obsegu funkcij. Pri uporabi časovnika se konvekcijski grelnik vključi in izključi točno na minuto glede na nastavitve in se lahko sprogramira za cel teden. Fleksibilna je tudi inštalacija , ki je lahko v obliki stoječe naprave, ali kot stenska naprava - montažni material, oz. nogice so v paketu. Vse nastavitve se lahko realizirajo direktno na upravljalni plošči na dotik. Vgrajen LCD zaslon omogoča podatke o izbranih funkcijah in pokaže temperaturo v prostoru. Elegantna bela sprednja plošča narejena iz 5 mm debelega stekla doda vsakemu prostoru nekaj luksuza. Grelnik poskrbi za prijetno toploto vašega bivanja. Bodite pozorni na opozorilo, da se grelnik lahko uporablja samo v izoliranih prostorih ali za občasno uporabo.- Vklop/izklop na napravi - Temperaturni razpon: 15°- 35°C v korakih po 1°C - Merilec časa s funkcijo dneva v tednu: nastavi se na vsak dan v korakih po 30 minut - LCD zaslon na dotik - Ponazoritev temperature v prostoru - Režim ECO - Otroška varovalka - Zaščita pred pregrevanjem - Lahko se montira na steno - montažni material je v paketu - Polnjenje: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz - Poraba električne energije: 1 kWh/h - Mere (vključno z nogicami): cca 52x52x24 cm (ŠxVxD) - Mere (brez nogic): cca 52x47x8 cm (ŠxVxD) - Mere (grelnik brez steklene plošče): cca 46x44x7 cm (ŠxVxD) - Dolžina kabla: 1,5 m - Teža: cca 5,6 kgVsebina paketa: 1xGrelnik zraka 2xStojalo 1xMontažni material (4xdržalo, 6xprečnik + vijak)
GPH-10LW KONVEKCIJSKI GRELNIK - ELEKTRIČNI RADIATOR
GPH-10LW KONVEKCIJSKI GRELNIK - ELEKTRIČNI RADIATOR
69,65 €
v Digitklik.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka