KAMA Igra Poker

KAMA Igra Poker

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kama Poker je igra, ki združuje poredni svet Kama Sutre in razburljivi svet pokra. Dva ali več igralskih partnerjev lahko tako skupaj izkusi razburljivo in erotično avant... Preberi cel opis
Cena z dostavo
28,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek KAMA Igra Poker. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003B3CB7
Prijavi napako
Kama Poker je igra, ki združuje poredni svet Kama Sutre in razburljivi svet pokra. Dva ali več igralskih partnerjev lahko tako skupaj izkusi razburljivo in erotično avanturo. Da bi igrali to igro, vsekakor ni potrebno, da ste nadarjen igralec pokra, saj si v igri ne boste služili denarja, ampak razburljive in erotične trenutke polne strasti!S pomočjo igre bo vaša erotična napetost postopoma naraščala, vmes pa se bo(do) vaš(i) soigralci slačili, dotikali in ljubkovali vse dokler se ne bo vaša igra končala z močnim erotičnim nabojem.Igralci lahko s pomočjo pretkanosti in blefiranja v pravem trenutku, vplivajo na erotični izid igre in njenega tempa. Večkrat, ko boste zmagali, bolj boste obvladovali igro. Kama Poker je čudovita igra za 2 osebi, vendar pa lahko dodatni igralci zagotovijo tudi nekaj več vznemirjenja in napetosti, tako da je odločitev v vaših rokah. Igra pokra ni bila še nikoli tako razburljiva!P.S. Ženske v povprečju zmagajo večkrat kot moški?
KAMA Igra Poker
KAMA Igra Poker
24,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka