Otroški leseni izobraževalni voziček s kockami Trolley

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Otroški leseni izobraževalni vložek leyLeseni vstavljalnik ima na petih straneh izreze, v katere se popolnoma prilegajo priloženi bloki. Skupaj z otrokom razvijte njegovo... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Foxigy.si ponudbi
Ponudba trgovine Foxigy.si za izdelek Otroški leseni izobraževalni voziček s kockami Trolley. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024F25AF
Prijavi napako
Otroški leseni izobraževalni vložek leyLeseni vstavljalnik ima na petih straneh izreze, v katere se popolnoma prilegajo priloženi bloki. Skupaj z otrokom razvijte njegovo motorično koordinacijo, vid, logično mišljenje ter fino motoriko prstov in rok. Poleg tega so vse kocke pisane, kar takoj pritegne njegovo pozornost. ZnačilnostiLeseni vložek ima na stenah posebne luknje - 5 stranic kocke z izrezi za vstavljanjeNaučite otroke poiskati pravilno obliko in jo vstaviti v ustrezno luknjo - za otroke od 12. meseca daljeOtroci imajo priložnost prepoznati različne oblike in se naučijo prepoznati osnovne barve.Leseni vložek se lahko uporablja tudi kot prostor za shranjevanje drugih predmetovLesena igrača je na vrvici, zato jo lahko otroci vzamejo s seboj na sprehode in služi kot voziček za vleko.Izobraževalna igrača: otrok se uči prepoznavati oblike in barve - vsi bloki so pobarvani in pobarvani z okolju prijazno in varno barvo.Izobraževalna igrača: razvija vid, logično mišljenje, koordinacijo gibov, domišljijo, fino motoriko prstov in rokIzobraževalni vložek uči otroke, kako pospraviti po igriVstavljalnik za izobraževanje ima zaobljene roboveMERE 19,5x20x11cmIgrače Montessori so izjemne prav zato, ker spoštujejo naravni razvoj otrok in jih vzgajajo povsem nevsiljivo.Več o njih si preberite v naših najboljših nasvetih.Montessori hračky: Ako a prečo fungujú?
Otroški leseni izobraževalni voziček s kockami Trolley
Otroški leseni izobraževalni voziček s kockami Trolley
18,20 €
v Foxigy.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka