Thule kovček Subterra 56l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kovček 3-v-1 lahko priročno razdelite na dva samostojna kovčka, ki ustrezata zahtevam za ročno prtljago, kar olajša prijavo.Inovativna rešitev 3 v 1 vam omo... Preberi cel opis
369,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek Thule kovček Subterra 56l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
S kolesi
da
Vrsta kovčka
Z izvlečnim ročajem
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024E971E
Prijavi napako
Kovček 3-v-1 lahko priročno razdelite na dva samostojna kovčka, ki ustrezata zahtevam za ročno prtljago, kar olajša prijavo.Inovativna rešitev 3 v 1 vam omogoča, da spakirate eno veliko oddano torbo ali dva majhna ročna kovčka.Zaradi prostorne notranjosti, razdeljene na dva ločena predala, ki ju je mogoče združiti v en velik prostor za shranjevanje, omogoča enostavno pakiranje.Robustna in vzdržljiva kolesca ter tog, profiliran teleskopski ročaj V-Tubing zagotavljajo nemoten in enostaven transport.Potovanje olajša zanka, skozi katero je mogoče napeljati pritrdilni trak, ki omogoča pritrditev dodatne prtljage.Zasnova kovčka z vzdržljivo zunanjostjo in oblikovanim polikarbonatnim hrbtom absorbira udarce na poti.Večnamenski predal omogoča, da čevlje in umazano perilo ločite od drugih predmetov.Zaradi številnih ročajev na vrhu, ob strani in na dnu ga je enostavno dvigniti in prenašati v predalih nad sedeži na vlaku ali letalu.Zunanje vrvice ohranjajo vse predmete na mestu, ko potujete.Hitro dostopajte do ključev, denarnice in manjših predmetov v mrežastem žepu z zadrgo.Vgrajen žep z imensko tablico poenostavlja identifikacijo prtljage.Barva : modro-sivaMaterial: najlon 800DZunanje mere: 36 x 37 x 55 cmProstornina: 56 lTeža: 3 ,45 kg
Thule kovček Subterra 56l
Thule kovček Subterra 56l
369,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka