RAVENSBURGER sestavljanka iz kock Disney Princeske, 12-delna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Puzzle kot izdelek predstavljajo problem ali enigmo skozi zabavo. Veliko puzzel je nastalo iz pravih matematičnih ali logičnih problemov, za edinstveno in prvenstveno nal... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
19,98 €
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Baby Center ponudbi
Ponudba trgovine Baby Center za izdelek RAVENSBURGER sestavljanka iz kock Disney Princeske, 12-delna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Najnižja primerna starost (v letih)
4
Število kosov
12
Tip sestavljanke
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003B0495
Prijavi napako
Puzzle kot izdelek predstavljajo problem ali enigmo skozi zabavo. Veliko puzzel je nastalo iz pravih matematičnih ali logičnih problemov, za edinstveno in prvenstveno nalogo, kot možganski nagajivec. Zgodovina puzzel gre kar nekaj tisoč let nazaj, nekako se prične s Tangrami, kot najzgodnejšimi in še vedno kot najbolj popularnimi.
Podjetje Ravensburger je eno najstarejših podjetij na svetu v izdelovanju namiznih iger in podobnih igrač. Njihovi pričetki segajo v leto 1925 in še do danes so ohranili svoj prvotni namen, ki je izdelati kakovostno in poučno igračo za generacije skozi desetletja.
Sestavljanka je zanimiva in poučna igra, ki spodbuja logično razmišljanje in prostorsko predstavljivost. Ob njej se zabavamo, sproščamo in hkrati spodbujamo ter krepimo svoje kognitivne sposobnosti.
RAVENSBURGER sestavljanka iz kock Disney Princeske, 12-delna
RAVENSBURGER sestavljanka iz kock Disney Princeske, 12-delna
15,99 €
v Baby Center

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka