Predalnik LUGANO 4P-23Divji hrast

Predalnik LUGANO 4P-23Divji hrast

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Predalnik LUGANO

Če želite dopolniti prazno steno prostora, pridobiti shranjevalne predale in stilsko izpopolniti videz sobe, potem vas predalnik LUGANO ne bo pu... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
274,99 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Predalnik LUGANO 4P-23Divji hrast. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024DA9D8
Prijavi napako

Predalnik LUGANO

Če želite dopolniti prazno steno prostora, pridobiti shranjevalne predale in stilsko izpopolniti videz sobe, potem vas predalnik LUGANO ne bo pustil na cedilu. Predalnik je modernega videza, saj na predalih nima običajnih ročajev, temveč so oblikovno dodelani oziroma izdolbeni kar je vidno kot elegantna dekoracija. Odpiranje predalov je kljub temu enostavno. Enostavno pa je tudi zapiranje. Predalnik ima vgrajeno mehko zapiranje predalov, kar dolgoročno gledano, doda pohištvu vrednost. Mehko zapiranje je tudi izredno tiho in varno ter velja že kot trend. Popestriti prostor in pridobiti dodatne predale ni več vprašanje.

Dimenzija ( Š x V x G): 90 x 99 x 49 cm

Predalnik LUGANO 4P-23Divji hrast
Predalnik LUGANO 4P-23Divji hrast
269,00 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka