BONECO ultrazvočni vlažilnik U200

BONECO ultrazvočni vlažilnik U200

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BONECO U200 je ultrazvočni vlažilnik, kar omogoča hitro spreminjanje vode v meglico z minimalno porabo energije. U200 dosega zmogljivost do 300 gramov vode na uro, pri te... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Centralno skladišče: 2 Celovec: 2 Gradec: 0 Beljak: 0

Cena je bila osvežena danes ob 00:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Proizvajalec
Ionizacija / čiščenje zraka
da
Primerno za velikost prostora (m2)
50
Prostornina rezervoarja za vodo (l)
3.5
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003AEF0E
Prijavi napako
BONECO U200 je ultrazvočni vlažilnik, kar omogoča hitro spreminjanje vode v meglico z minimalno porabo energije. U200 dosega zmogljivost do 300 gramov vode na uro, pri tem pa porabi le 20W energije. Šoba za meglico je enostavno nastavljiva z vgrajenim regulatorjem, ki vedno bdi nad močjo izpuha meglice vlage. Ko je vodni rezervoar poln, zmore vlažilnik neprenehoma delovati do 10 ur.

Vlažilnik podpira preverjeni BONECO / AIR-O-SWISS sistem obdelovanja vode, ki zagotavlja zdravo ozračje v prostoru, kjer se uporablja. Preden se spremeni v meglico, voda potuje skozi zmogljivo demineralizacijsko kartušo, ki iz vode odstrani večino mineralov, ki povzročajo vodni kamen. Tako zagotovite, da v zrak pride le voda, brez primesi, ki bi se posušile in nabirale na pohištvu. Vgrajena ISS paličica pa s pomočjo inovativnega sistema in ionskega srebra zavira razvoj škodljivih mikroorganizmov, ter vas tako varuje pred možnimi viri okužb.

Če želite v prostoru ustvariti sproščujoče vzdušje, lahko uporabite širok nabor dišav in uničevalcev vonjav. V napravo je vgrajen predalček za dišave v katerega nakapljate nekaj eteričnega olja ali drugih dišav in BONECO U200 bo med vlaženjem še odišavil vaš prostor.

Uporaba in upravljanje BONECO U200 vlažilnika je enostavna, saj je za nastavljanje moči in smeri šobe za paro mogoče opraviti samo z enim prstom. Ko je potrebno rezervoar napolniti, se prižge opozorilni signal, sam rezervoar pa je enostavno odstraniti in napolniti, saj ima vgrajen ročaj za preprosto ravnanje. S priloženo čistilno ščetko je vlažilnik enostavno čistiti.

Vlažilnik BONECO U200 je izjemno tih, ne glede na zmogljivost delovanja in vas ne bo motil med spanjem in delom. Ker je izjemno kompakten, ga lahko uporabljate povsod, doma ali v službi. Elegantna zasnova in domiselne rešitve so vlažilniku prislužile nagrado Red Dot Design Award 2013. Žirija je pohvalila "minimalistično spredno stranico, ki vizualizira higienično svežino. Poleg tega navdušuje enostavnost uporabe ter možnost uporabe dišav."

Tehnični podatki:

- Poraba energije: 20W
- Zmogljivost vlaženja: 300 g/h
- Primerno za prostore: 50 m2 / 125 m3
- Zmogljivost rezervoarja: 3,5 litra
- Mere: 240 x 120 x 263 mm
- Teža prazne naprave: 1,8 kg
- Glasnost delovanja:
BONECO ultrazvočni vlažilnik U200
BONECO ultrazvočni vlažilnik U200
81,59 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka