LOVILION Moji najdražji hčerki - Ogrlica s 14K belim zlatom s cirkoni LILLIA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Naša bleščeča ogrlica s 14K belim zlatom z obeskom s cirkoni LILLIA. Ogrlica omogoča nastavljivo dolžino, njen obesek pa se ponaša s kubičnim cirkonij kristalom, sijočim ... Preberi cel opis
69,99 € -43 %
39,99 €
1-3 dni
-43 %69,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Veliko povpraševanje - zaloga je omejena! Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o si.mormark.eu ponudbi
Ponudba trgovine si.mormark.eu za izdelek LOVILION Moji najdražji hčerki - Ogrlica s 14K belim zlatom s cirkoni LILLIA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024D1E48
Prijavi napako
Naša bleščeča ogrlica s 14K belim zlatom z obeskom s cirkoni LILLIA. Ogrlica omogoča nastavljivo dolžino, njen obesek pa se ponaša s kubičnim cirkonij kristalom, sijočim kot zvezda, ki ga krasijo manjši, a kljub temu čudoviti, kubični kristalčki. Ogrlica ne bo zbledela, se razbarvala, potemnela ali zarjavela. Nič ne čakajte, DODAJTE JO V SVOJO KOŠARICO in si zagotovite popust!Ekskluzivna kartica s posvetilom: Moji najdražji hčerkiNikoli ne pozabi, da te imam najrajši na svetu. Upam, da tudi sama verjameš vase, tako kot jaz verjamem vate. Ko ti bo življenje metalo polena pod noge, ti bo ta stara levinja vedno stala ob strani. Ne morem ti obljubiti, da bom s teboj do konca tvojega življenja, lahko ti pa obljubim, da te bom imela rada do konca svojega. Ponosna sem, da sem tvoja mama.Z ljubeznijo, mamaPodrobnosti o ogrlici:
LOVILION Moji najdražji hčerki - Ogrlica s 14K belim zlatom s cirkoni LILLIA
LOVILION Moji najdražji hčerki - Ogrlica s 14K belim zlatom s cirkoni LILLIA
39,99 €
v si.mormark.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka