Posode za shranjevanje – Kuhinjske posode za shranjevanje hrane za večkratno uporabo z nepredušnimi pokrovi – Primerne za mikrovalovno pečico, pomivalni stroj in zamrzovalnik – Komplet 16 posod - modre

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
? VELIKO PROSTORA – V kompletu dobite kar 16 posod, s prostornino 2 l, 1,4 l in 0,8 l, tako da boste imeli obilo prostora, da organizirate svoja živila!? VEČJA VREDNOST Z... Preberi cel opis
49,99 € -20 %
39,99 €
1-3 dni
-20 %49,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Veliko povpraševanje - zaloga je omejena! Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o si.mormark.eu ponudbi
Ponudba trgovine si.mormark.eu za izdelek Posode za shranjevanje – Kuhinjske posode za shranjevanje hrane za večkratno uporabo z nepredušnimi pokrovi – Primerne za mikrovalovno pečico, pomivalni stroj in zamrzovalnik – Komplet 16 posod - modre. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024CA0EB
Prijavi napako

PODOBNI IZDELKI

? VELIKO PROSTORA – V kompletu dobite kar 16 posod, s prostornino 2 l, 1,4 l in 0,8 l, tako da boste imeli obilo prostora, da organizirate svoja živila!? VEČJA VREDNOST ZA VAŠ DENAR – Denar, ki ga boste porabili za te posode, bo res dobro porabljen denar. Vsak komplet dobite v čudoviti škatli s pisalom, praznimi nalepkami in merilnimi skodelicami. ? NEPREDUŠNO ZAPRTO – Naše posode za shranjevanje imajo pokrove, ki se zapirajo na vseh štirih straneh. Ta sistem zapiranja zagotavlja nepredušno tesnjenje, ki ohranja živila dlje časa sveža in preprečuje uhajanje. ? PRAKTIČNO IN VARNO – Te posode ne vsebujejo BPA, zato jih lahko uporabljate brez skrbi. So za večkratno uporabo ter primerne za mikrovalovno pečico, zamrzovalnik in pomivalni stroj.
VAS NERED V KUHINJI SPRAVLJA V SLABO VOLJO?
Če mora biti kateri prostor v našem domu vedno dobro organiziran, je to zagotovo kuhinja. Konec koncev v njej hranimo vse, kar pojemo, od zajtrka do večerje. Zato lahko včasih v njej zavlada kaos, še posebej če niste ravno najbolj organiziran tip človeka. A nikar ne skrbite, z našo domiselno rešitvijo za shranjevanje boste lahko vzpostavili in vzdrževali red.Organizacija kuhinje bo s temi plastičnimi posodami za shranjevanje Deco haus povsem enostavna!
VSE NA SVOJEM MESTU
Naš komplet je idealen za shranjevanje prigrizkov, kot so sladkarije, granola, oreščki in piškoti, osnovnih živil, kot je moka, in živil za zajtrk, kot je kava. Shranjevanje v teh prozornih posodah je enostavno, živila pa bodo dobro organizirana in vedno pri roki. Nikoli več se vam ne bo zgodilo, da bi pozabili, kam ste nekaj shranili!
VELIKO PROSTORA V VSAKI POSODI
Naš 16-delni komplet vsebuje različne plastične posode različnih velikosti za različne potrebe v kuhinji. V vsakem paketu boste prejeli 4 kose 2-litrske posode, 8 kosov 1,4-litrske posode in še 4 kose manjše 0,8-litrske posode. Odslej se bo vaša kuhinja uredila sama!
ZA ŠE VEČJI RED
Ob nakupu vam priložimo nekaj dodatnih izdelkov, ki bodo dodali vrednost in še dodatno prispevali k organiziranosti vaše kuhinje. V vsakem kompletu prejmete nalepke za večkratno uporabo in visokokakovostno pisalo, s katerim boste na njih enostavno napisali, kar boste želeli. Prejeli boste tudi več merilnih skodelic, ki vam bodo v pomoč pri kuhanju.
NEPREDUŠNO ZAPRTO
Te posode za shranjevanje imajo pokrove s štiritočkovnim zapiranjem in se zapirajo na vseh štirih straneh, tako da ne boste imeli težav z razlivanjem.Zaradi silikonskega tesnila pokrovov je posoda popolnoma neprepustna za zrak. Zato tekočine ali sokovi v posodi ne morejo iztekati ali se razliti, tudi ko posode premikate, hrana pa tako dlje časa ostane sveža.
VISOKOKAKOVOSTNI MATERIALI
Naše posode za shranjevanje hrane za večkratno uporabo so izdelane v skladu s strogimi, vodilnimi industrijskimi varnostnimi ukrepi in standardi kakovosti. Na primer, ne vsebujejo BPA ter so primerni za shranjevanje vseh vrst živil in sestavin.Vsaka posoda je izdelana iz trpežne plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Tako vam ni treba nenehno kupovati novih posod.
PRAKTIČNO IN UREJENO
Pri shranjevanju živil in urejanju kuhinje je pomembna praktičnost. Naše plastične posode za večkratno uporabo so varne za uporabo v mikrovalovni pečici (brez pokrovov), zato je pogrevanje hrane enostavno. Brez težav jih lahko postavite tudi v zamrzovalnik.Ko jih želite očistiti, jih enostavno operete v pomivalnem stroju, vi pa se lahko medtem osredotočite na kaj drugega.
Posode za shranjevanje – Kuhinjske posode za shranjevanje hrane za večkratno uporabo z nepredušnimi pokrovi – Primerne za mikrovalovno pečico, pomivalni stroj in zamrzovalnik – Komplet 16 posod - modre
Posode za shranjevanje – Kuhinjske posode za shranjevanje hrane za večkratno uporabo z nepredušnimi pokrovi – Primerne za mikrovalovno pečico, pomivalni stroj in zamrzovalnik – Komplet 16 posod - modre
39,99 €
v si.mormark.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka