Dexxer avtoradio 12-24V 2DIN LCD 4x45W 2x USB Bluetooth ANDROID 8.1 + kamera WDS-40

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Predstavljamo vam 2DIN LCD avtoradio z močjo 4x45W, 2x USB prikljukom, Bluetooth povezavo in Android 8.1 operacijskim sistemom. Ta izdelek je odličen za vse, ki želijo iz... Preberi cel opis
149,99 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 12:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o HALOorodje.si ponudbi
Proizvajalec
Barva
Barvni zaslon Slika na zaslonu je lahko iz več barv (barvni zaslon) ali samo v črno-beli kombinaciji (črno-bel zaslon). Seveda je za vsakodnevno uporabo boljši barvni zaslon, saj lahko na njem med drugim gledate tudi slike, filme itd.
da
Bluetooth
da
Daljinski upravljalnik Z njim lahko upravljate z različnimi funkcijami posamezne naprave kar iz naslanjača, kot so glasnost, direktorij, izbira glasbe, brez da bi se morali sprehoditi do te naprave (čeprav hoja ne škodi zdravju).
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024CE170
Prijavi napako
Predstavljamo vam 2DIN LCD avtoradio z močjo 4x45W, 2x USB prikljukom, Bluetooth povezavo in Android 8.1 operacijskim sistemom. Ta izdelek je odličen za vse, ki želijo izboljšati zvočno izkušnjo v svojem avtomobilu. Z močjo 4x45W lahko avtoradio zagotovi visoko kakovost zvoka 2x USB priključka pa omogočata enostavno povezavo z drugimi napravami. Poleg tega ima avtoradio tudi Bluetooth povezavo, ki omogoča brezžično predvajanje glasbe in prostoroč telefoniranje. Ta izdelek je primeren za vse, ki želijo izboljšati zvočno izkušnjo v svojem avtomobilu. Radio ima  7-palčni zaslon na dotik, s katerim lahko na preprost in berljiv način uporabljamo funkcije naprave in jih poljubno konfiguriramo. Poleg tega je nekakšna  multimedijska baza , zahvaljujoč kateri lahko predvajamo avdio in video datoteke. Zahvaljujoč  funkciji Bluetooth lahko  napravo uporabljamo kot komplet za prostoročno telefoniranje. Vse to temelji na znanem in uporabniku prijaznem  sistemu Android 8.1,  združljivem z večino pametnih telefonov, ki so na voljo na trgu. Naprava deluje tudi kot  prikazovalnik vzvratne kamere , ki je priložena kompletu! Pri prestavljanju v vzvratno prestavo se zaslon samodejno preklopi na sliko, ki jo posname zadnja kamera. To daje veliko udobja pri parkiranju na ozkih in težko dostopnih parkirnih mestih. Kamera je vzdržljiva in vodotesna (IP69), zato se ne boji dežja ali snega. Poleg radia nam naprava omogoča povezavo z drugimi elektronskimi napravami preko  Bluetootha . Glasbo je mogoče predvajati tudi z  vhodom za pogon USB . Z napredno  ploščo za prilagajanje  tonov in stabilizacijo kanalov lahko zvok prilagodite svojim željam. Svojo najljubšo glasbo lahko prenesete na 4 zvočnike z največjo močjo 45 W vsak. 2DIN LCD avtoradio z močjo 4x45W, 2x USB priključkom, Bluetooth povezavo in Android 8.1 operacijskim sistemom je odličen izdelek za vse, ki želijo izboljšati zvočno izkušnjo v svojem avtomobilu. Z močjo 4x45W lahko avtoradio zagotovi visoko kakovost zvoka, 2x USB priključka pa omogočata enostavno povezavo z drugimi napravami.
Dexxer avtoradio 12-24V 2DIN LCD 4x45W 2x USB Bluetooth ANDROID 8.1 + kamera WDS-40
Dexxer avtoradio 12-24V 2DIN LCD 4x45W 2x USB Bluetooth ANDROID 8.1 + kamera WDS-40
149,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka