Türkmodel FPV Westra patruljni čoln 1:50 komplet

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Značilnosti:

Model patruljnega čolna FPV Westra znamke Turkmodel, merilo 1:50, dolžina 1180 mm. Konstrukcija čolna primerna za napredne modelarje. Model vključu... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Türkmodel FPV Westra patruljni čoln 1:50 komplet. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0249198E
Prijavi napako

Značilnosti:

Model patruljnega čolna FPV Westra znamke Turkmodel, merilo 1:50, dolžina 1180 mm. Konstrukcija čolna primerna za napredne modelarje. Model vključuje lesen trup iz vezanega lesa, dopolnjen z deskami. Leseni deli so natančno in čisto lasersko izrezani. Poleg tega model vsebuje visokokakovostne dele iz smolnega 3D tiskanja. Glavni most ima opremljeno notranjost. Komplet je lahko kot statičen model ali pa ga sestavite kot lebdeči model in dopolnite s pogonom, elektroniko in RC kompletom. (Ni vključeno v paket).

Model je opremljen z LED osvetlitvijo, lokacija posameznih diod v paketu je opisana v priročniku. Preklopna elektronika in baterije niso priložene.

Informacije o predlogi

Webstra je bila škotska zaščitna ribiška ladja, zgrajena leta 1975. Plovilo je bilo razgrajeno leta 2003 in zamenjano s FPV Minna. Leta 2005 jo je kupil Sea Shepherd in jo preimenoval v MY Robert Hunter v spomin na ustanovnega člana Greenpeacea. Plovilo se je od takrat preimenovalo v MY Steve Irwin. Plovilo ima izpodriv 1017 ton in največjo hitrost 16,5 vozla.

Težavnost gradnje

Ladijski modeli za nadaljevalce zahtevajo predhodne izkušnje z izdelavo modelov in obvladano tehniko posameznih tehnoloških korakov, kot so lepljenje, krivljenje, robljenje jader itd. Treba se je orientirati v risarski dokumentaciji, načrtovati posamezne korake in celoten postopek. Preučiti je treba morebitne detajle in upoštevati, da konstrukcija zahteva določeno mero kreativnosti in samostojnosti, saj ni treba, da navodila obravnavajo izdelavo vsakega detajla.

Modeli so obsežni in podrobni, dokončanje traja dolgo časa in zahteva veliko dodelave delov.

Vsebina paketa:

Paket vsebuje dele za izdelavo ladje: dele iz vezanega lesa, letvice, lasersko rezane lesene dele, 3D natisnjene dele makete. Slikovni priročnik EN.

Priporočamo nakup:

Priporočamo nakup orodja, lepila in barv za gradnjo.

Orodja za modeliranje in podloga

Za gradnjo modelov ladij so potrebna ustrezna orodja. Priporočamo odličen set orodij Modelcraft za ladijske modelarje (komplet 12 kosov) ali Modelcraft orodja za modelarje (komplet 18 kosov). Priporočamo tudi nakup najlonskih sponk in nezamenljivih modelirnih bucik. Modelirno podlogo priporočamo za urejanje, natančno rezanje, lepljenje delov in tudi kot zaščito mize.

Lepilo in barve

Pri izdelavi ladijskih maket se lahko srečamo z lepljenjem različnih materialov, kot so les, plastika, kovina, folija, laminat itd. Vsak material je lepljen s posebnimi lepili. Les lahko lepimo z disperzijskimi lepili Speedbond PVA, vendar jih ne smemo uporabljati na mestih, kjer je trajna izpostavljenost vodi. Za ta primer se uporabljajo epoksidna lepila: Speed Epoxy II 4 min. Za manjše, manjše površine lahko uporabite instant lepilo. Plastike med seboj lepimo bodisi s instant lepilom, pri manjših delih pa z Roket Max instant lepilom na debelo. Ko gre za velike dele, kot je velika paluba za trup, je možno priporočiti Roket UV lepilo 20 g. Kovino in laminat lahko lepimo z Epoxy lepili.

Za barvanje priporočamo akrilne emajl barve. Barve nanašajte s kakovostnimi čopiči (ploščati za površine, okrogli za detajle).

Če želite Westro sestaviti kot lebdeči RC model, morate prilagoditi konstrukcijo in izbrati ustrezne postopke gradnje. Dodajte motor, krmilnik, servo, RC komplet, 12 V baterijo, polnilnik in drugo.

Dodatki za normalno delovanje ladje

Za normalno delovanje funkcionalnega RC modela ladje potrebujete posebno mazalno mast za mazanje gredi ladje. Posebna sestava zagotavlja nemoten tek gredi v teflonski cevi ob ohranjanju maksimalne življenjske dobe komponent. Priporočljive so masti DYNE4200, DYNE4201

Za zaključna dela ali tekoča vzdrževanja vam bodo prav prišla posebna orodja in instrumenti podjetja Shesto, kot je npr. klešče, pincete, pilice, izvijači in mnogi drugi, ki jih najdete na www.astramodel.cz/cz/katalog/naradi-c189.html

Türkmodel FPV Westra patruljni čoln 1:50 komplet
Türkmodel FPV Westra patruljni čoln 1:50 komplet
407,10 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka