LELO vibro stimulator TIANI 2 - Deep rose

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zaplešita v vibracijah, kajti stimulator bo deloval tako, kot boste vi plesali.

Posebnost stimulatorja Tiani2 je v tem, da se vibracije lahko izbirajo ali ročno al...
Preberi cel opis
149,00 €
7-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

ZADNJI KOS Dobavljivo v 7 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek LELO vibro stimulator TIANI 2 - Deep rose. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003A00D8
Prijavi napako
Zaplešita v vibracijah, kajti stimulator bo deloval tako, kot boste vi plesali.

Posebnost stimulatorja Tiani2 je v tem, da se vibracije lahko izbirajo ali ročno ali pa s premikanjem okroglega daljinskega upravljalca, ki je v obliki diska. Stimulator v obliki črke C, reagira glede na vaše gibe v zapestju, v čemer boste zagotovo uživali. Poleg tega vam omogoča spontano in hitro upravljanje. Zahvaljujoč SenseMotion tehnologiji je upravljanje sila preprosto. Ko ga približamo bližje stimulatorju, začne vibrirati močneje, ko pa ga oddaljimo, se vibracije upočasnijo. V bistvu vsak gib povzroči novo vrsto vibriranja, ki žensko navdušujejo.

S stimulatorjem Tiani2 boste dosedanje užitke še bolj nadgradili, saj bosta med ljubljenjem vibracije občutila oba, ona pa tudi zunanje vibracije na predelu klitorisa, s pomočjo širšega predela stimulatorja. Stimulator za pare je zelo fleksibilen, kar mu omogoča, da se prilagaja vašim položajem in gibom ter da se moški med prodiranjem počuti udobno. Med seksom ga nosi ženska, moški pa je pri penetraciji prav tako deležen vibracij. Določita le, kdo bo upravljal z daljinskim upravljalcem. Tiani2 se lahko upravlja z ali brez daljinskega upravljalca, saj ima gumb za izbiranje tudi na masažerju samem. V vsakem primeru bosta lahko izbirala med več načini stimuliranja vibracij v vagini in na zunanjem delu njenega spolovila. Širši predel se lahko po potrebi odstrani.

Masažer deluje na podlagi SenseMotion tehnologije in omogoča upravljanje z daljinskim upravljalcem do razdalje 36 m. Tiani2 je še zmogljivejši od svojega predhodnika. Poleg tega lahko masažer uporabljata tudi pod vodo, saj je vodoodporen, da vama nudi podvodne užitke. Zlahka se očisti z blago milnico in posuši na zraku.

Širši predel stimulatorja vam lahko uporabite tudi kot masažer. Prislonite in občutite ga povsod po telesu, da si z njim sprostite mišice in telo. Medtem ko zaobljeni C-predel udobno vstavimo med ljubljenjem v nožnico. Vedno pa ga boste občutili kot nežen pripomoček, ki bo na zabaven način dvigoval vajino razpoloženje. To mu omogoča na otip svileno gladek silikon, ki je v celoti koži prijazen.

Uporablja se z vlažilnimi geli na vodi osnovi.
Daljinski upravljalnik potrebuje za delovanje baterije, stimulator pa se napaja preko vgrajenega akumulatorja.

Barva: vijola
Proizvajalec: Lelo
LELO vibro stimulator TIANI 2 - Deep rose
LELO vibro stimulator TIANI 2 - Deep rose
149,00 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka