HP trdi disk 1TB (QK555AA)

HP trdi disk 1TB (QK555AA)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zagotovite večjo učinkovitost poslovnih računalnikov HP in omogočite shranjevanje po svoji meri z visokozmogljivimi pogoni. Na voljo so naslednji modeli trdih diskov Seri... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
111,41 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:42.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek HP trdi disk 1TB (QK555AA). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Kapaciteta diska (v GB)
1000 GB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0039D8FD
Prijavi napako
Zagotovite večjo učinkovitost poslovnih računalnikov HP in omogočite shranjevanje po svoji meri z visokozmogljivimi pogoni. Na voljo so naslednji modeli trdih diskov Serial ATA (NCQ in Smart IV) 6,0 Gb/s: 2,5-palčni 7,2 K – 1TB, 500 GB** in 2,5-palčni 10 K - 250 GB** in 500 GB.**

Funkcije

Z nakupom tega izdelka si zagotovite tehnologijo naslednje generacije z boljšim sistemom prezračevanja, dodano pasovno širino in celovitostjo podatkov. Povečajte hitrosti prenosa podatkov do 6 Gb na sekundo in tako podvojite hitrost vmesnika glede na trde diske SATA 3,0 Gb/s.

Uporabljajte Native Command Queuing*, da omogočite več ukazov trdega diska za zapisovanje in branje hkrati. Varnostna funkcija zaklepa pogona preprečuje dostop programske opreme do uporabniških podatkov, dokler uporabnik ne vnese gesel, ki jih je sam določil.

Urejenost trdega diska lahko vzdržujete z vgrajeno tehnologijo SMART IV, ki redno preverja pretok podatkov iz gostiteljskega vmesnika v medije in iz medijev do gostiteljev, da se prepreči tveganje za nepravilnosti.

Trdi diski HP Serial ATA 6,0 Gb/s so združljivi z vsemi poslovnimi namiznimi računalniki HP.

HP trdi disk 1TB (QK555AA)
HP trdi disk 1TB (QK555AA)
103,21 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka