Audio-Technica ATH-M20xBT Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Brezžične slušalke ATH-M20xBT vključujejo vse funkcije, ki jih želite, in kakovost zvoka, ki jo zahtevate. Bluetooth slušalke ATH-M20xBT, ki so jih navdihnile številka... Preberi cel opis

89,99 € -12 %
79,00 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
81,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Cena z dostavo
119,00 €
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hartman ponudbi
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX026CE5B2
Prijavi napako

Brezžične slušalke ATH-M20xBT vključujejo vse funkcije, ki jih želite, in kakovost zvoka, ki jo zahtevate. Bluetooth slušalke ATH-M20xBT, ki so jih navdihnile številka 1 v prodaji profesionalne žične studijske slušalke ATH-M20x in z zmogljivimi 40-milimetrskimi gonilniki za izboljšano nizkofrekvenčno delovanje, zagotavljajo neverjetno izkušnjo poslušanja s polnim obsegom, visokokakovostnim zvokom in izboljšanimi nizkimi toni.

Kamorkoli greste, uživajte v zvočnem podpisu studijskih monitorskih slušalk. ATH-M20xBT ima večtočkovno združevanje, ki vam omogoča brezžično povezavo z dvema napravama, kar je optimalno za multimedijsko uporabo. Brezžične slušalke so opremljene tudi z načinom nizke zakasnitve, ki izboljša sinhronost med zvokom in videom za gladko pretakanje in igranje.

Slušalke Audio-Technica zagotavljajo odlično zvočno izolacijo v glasnem okolju. S kombinacijo sodobnega dizajna in visokokakovostnih materialov ATH-M20xBT zagotavlja idealno izkušnjo poslušanja za tiste, ki jim je zvok na prvem mestu.

Slušalke ATH-M20xBT imajo dolgo življenjsko dobo baterije, ki omogoča do 60 ur neprekinjene uporabe pri polni polnitvi in ??do 3 ure uporabe pri 10-minutnem hitrem polnjenju (prek povezave USB-C). Mikrofon in gumbi, vgrajeni v levo slušalko, omogočajo enostavno upravljanje klicev, predvajanja glasbe in glasnosti. ATH-M20xBT so izdelani s profesionalnimi ušesnimi blazinicami in naglavnim trakom za dolgotrajno vzdržljivost in udobje.

Priložena dodatna oprema: ATH-M20xBT je opremljen z 1,2 m (3,9") kablom za izbirno žično povezavo.

Studijski zvok, ki ga potrebujete

Uživajte v vsem udobju, udobju in zvoku brezžične zasnove. Klasični studijski HiFi zvok M20x z izboljšanimi nizkimi toni lahko zdaj vzamete s seboj kamorkoli greste.

60 ur delovanja baterije

S slušalkami ATH-M20xBT je vaša glasba vedno tam za vas. Popolna napolnjenost vam omogoča do 60 ur predvajanja, 10-minutno hitro polnjenje pa do 3 ure.

Žično ali brezžično

ATH-M20xBT je opremljen s snemljivim zvočnim kablom, tako da lahko slušalke uporabljate s standardno žično povezavo, kadar koli želite ali potrebujete.

Legendarna M-serija

Serija M, ki jo iz leta v leto hvalijo vrhunski avdio inženirji in ocenjevalci zvoka, se je uveljavila kot serija slušalk za tiste, ki jim je zvok na prvem mestu.

ATH-M20XBT

Audio-Technica ATH-M20xBT Black
Audio-Technica ATH-M20xBT Black
79,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka