Košara za perilo – ročno izdelana dekorativna iz bombažne vrvi – za oblačila, knjige, igrače, odeje, vzglavnike – zložljiva, prenosna košara z ročajema - rjava

Košara za perilo – ročno izdelana dekorativna iz bombažne vrvi – za oblačila, knjige, igrače, odeje, vzglavnike – zložljiva, prenosna košara z ročajema - rjava

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
? ROBUSTNA IN ZLOŽLJIVA – Naša košara iz bombažne vrvi z močnima ročajema. Za razliko od običajnih košar za shranjevanje lahko našo veliko košaro preprosto zložite in tak... Preberi cel opis
29,00 € -10 %
25,99 €
1-3 dni
-10 %29,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Veliko povpraševanje - zaloga je omejena! Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o si.mormark.eu ponudbi
Ponudba trgovine si.mormark.eu za izdelek Košara za perilo – ročno izdelana dekorativna iz bombažne vrvi – za oblačila, knjige, igrače, odeje, vzglavnike – zložljiva, prenosna košara z ročajema - rjava. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02419FD5
Prijavi napako
? ROBUSTNA IN ZLOŽLJIVA – Naša košara iz bombažne vrvi z močnima ročajema. Za razliko od običajnih košar za shranjevanje lahko našo veliko košaro preprosto zložite in tako prihranite prostor, ko je ne uporabljate.
? IDEALNA ZA VSAK DOM – Te košare za perilo so na voljo v 2 velikostih in 2 nevtralnih barvah. So elegantne in se ujemajo z VSO notranjo opremo. Poleg tega dobite še eno majhno košarico za dodatno shranjevanje.
? IZDELANA Z LJUBEZENJO – Ta tkana košara za shranjevanje je izdelana izključno iz bombaža, brez kemikalij, toksinov in nečistoč. Zato je prijazna do otrok, hišnih ljubljenčkov in okolja.
? 100-ODSTOTNA ZADOVOLJSTVA – Vaše zadovoljstvo je naša glavna prioriteta. Če boste imeli kakršne koli težave z našo vrveno košaro za shranjevanje, kar se sicer zgodi zelo redko, se obrnite na nas za popolno vračilo ali zamenjavo brez vprašanj.

IŠČETE NAČINE, KAKO IZBOLJŠATI TA SVET?

Naš planet zaradi vse večje količine odpadkov vse bolj trpi. Zlasti plastika dolgoročno povzroča veliko škodo, saj ni biološko razgradljiva namesto tega jo sčasoma razgrajujeta okolje in vreme, kar pa traja več sto let, odvisno od izdelka.Zato je pomembno, da preidemo na okolju prijaznejše alternative. Košare za shranjevanje so odlična alternativa plastičnim posodam, ki vsebujejo onesnaževala in nenehno sproščajo mikroplastiko. Tkanina omogoča dobro prezračevanje, zato umazano perilo ne smrdi.S košaro za perilo DECO HAUS boste zdaj imeli perilo pod nadzorom!

BOLJ UREJEN DOM

Naša košara za perilo je idealna za shranjevanje umazanega perila, ko je pralni stroj že poln. Lahko pa jo uporabljate tudi za čisto perilo, ki ga vzamete iz pralnega stroja.Poleg perila lahko to košaro uporabljate tudi za številne druge namene, na primer kot košaro za shranjevanje igrač, knjig, odej, vzglavnikov in podobnega.

PRAKTIČNE IN ROBUSTNE

Košare za perilo so izdelane iz visokokakovostnega materiala in so zato zelo trpežne. Ročaji so zelo močni in omogočajo enostavno prenašanje, tudi ko je košara polna.Ko košare ne uporabljate, jo lahko preprosto zložite in shranite na primerno mesto, na primer v omaro, predal ali shrambo.

ZA NAŠE OKOLJE

Vpliv plastike in drugih industrijskih odpadkov na okolje je vse večji. Zato je pomembno, da si vsi prizadevamo za prehod na okolju prijaznejše alternative.Naše košare so izdelane iz čistega bombaža in ne vsebujejo toksinov, nezdravih kemikalij ali drugih onesnaževalcev, ki povzročajo draženje kože ali druge zdravstvene težave, zato jih lahko varno uporabljate v bližini otrok in domačih živali.

PRILEGA SE VSAKEMU SLOGU NOTRANJE OPREME

Naše košare so na voljo v dveh nevtralnih barvah, ki se bosta odlično podali v vaš dom. Ne glede na to, ali je vaše pohištvo industrijsko moderno ali vintage in ali košaro uporabljate v kopalnici, dnevni sobi ali otroški sobi, boste nad svojo novo košaro navdušeni.Glede na svoje potrebe in namen lahko izbirate med dvema različnima velikostma, da učinkovito izkoristite razpoložljivi prostor.

EKSKLUZIVNA MANJŠA KOŠARICA

Ob vsakem nakupu košare za perilo pri nas brezplačno prejmete dodatno manjšo košarico v istem slogu, s katero lahko estetsko dopolnite svojo veliko košaro za shranjevanje in pridobite dodaten prostor za shranjevanje.Podobno kot velike košare se lahko uporablja za različne namene, na primer za shranjevanje kopalniških pripomočkov, igrač, sadja, ključev in podobno.Če kupite 2 košari, boste prejeli tudi popust!
Košara za perilo – ročno izdelana dekorativna iz bombažne vrvi – za oblačila, knjige, igrače, odeje, vzglavnike – zložljiva, prenosna košara z ročajema - rjava
Košara za perilo – ročno izdelana dekorativna iz bombažne vrvi – za oblačila, knjige, igrače, odeje, vzglavnike – zložljiva, prenosna košara z ročajema - rjava
25,99 €
v si.mormark.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka