GymBeam Izvleček artičoke

GymBeam Izvleček artičoke

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izvleček artičoke je prehransko dopolnilo, ki ne je voljo v obliki kapsul in vsebuje močan odmerek 900 mg izvlečka iz listov rastline Cynara scolymus. Ta rastlina je najb... Preberi cel opis
8,95 € -22 %
6,95 €
1-2 dni
-22 %8,95 €
z dostavo 10,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
10,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek GymBeam Izvleček artičoke. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX023FB81E
Prijavi napako
Izvleček artičoke je prehransko dopolnilo, ki ne je voljo v obliki kapsul in vsebuje močan odmerek 900 mg izvlečka iz listov rastline Cynara scolymus. Ta rastlina je najbolj priljubljena zaradi velike količine biološko aktivnih spojin, ki jih vsebuje. Med njimi izstopa cinarin, ki ga iščejo zaradi potencialne sposobnosti spodbujanja proizvodnje žolča in podpiranja presnove maščob. Poleg tega je predmet raziskav zaradi morebitnih pozitivnih učinkov na jetra.

Izvleček artičoke – kapsule, ki vsebujejo cinarin, ki je povezan s podporo presnove maščob in možnimi učinki na jetra

Izvleček artičoke se uvršča med priljubljena prehranska dopolnila, ki se uporabljajo za podporo splošne vitalnosti. Na voljo je v obliki kapsul in vsebuje močan odmerek 900 mg izvlečka iz listov rastline, znane kot Cynara scolymus. Slednja je zelenjava, poznana predvsem iz grške in italijanske kuhinje, ki ima edinstven okus in hranilne lastnosti.

Hkrati vsebuje številne biološko aktivne spojine, vključno s cinarinom. To je razlog, da je predmet raziskav, saj ima cinarin možne učinke na jetra. Kot morda veste, ta organ proizvaja žolč, ki se nato shrani v žolčniku. Od tam potuje v tanko črevo, kjer pomaga pri predelavi maščobe iz hrane. Tako je cinarin predvsem priljubljena izbira med ljudmi, ki želijo čim bolj optimizirati proizvodnjo žolča in podpreti zdravje jeter. Ima pa artičoka značilen okus, ki morda ne ustreza vsakomur, zato je priporočljivo poseči po teh kapsulah. So enostavne za zaužitje in primerne tudi za vegane.

Izvleček artičoke in njegove prednosti

kapsule z močnim odmerkom 900 mg izvlečka artičoke (Cynara scolymus)
priljubljen med ljudmi, ki želijo močno podpreti zdravje jeter
vsebuje cinarin, iskan zaradi njegovega potenciala za optimizacijo proizvodnje žolča
povezan s podporo presnovi maščob
primeren je tudi za vegane

Sestavine

Sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza), izvleček listov artičoke (Cynara scolymus) (5 % cinarin), sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat), hipromelozne kapsule.

Priporočena uporaba

Vzemite 2 kapsuli na dan.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti

2 kapsuli

Izvleček listov artičoke (Cynara scolymus)

900 mg

Cinarin

45 mg

Priporočen dnevni vnos za odrasle ni določen.

Opozorilo

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ta izdelek ni primeren za otroke. Nosečnice in doječe ženske se morajo pred uporabo izdelka posvetovati s svojim osebnim zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Zaščitite pred nizkimi temperaturami in neposredno sončno svetlobo.

Rok trajanja: navedeno na embalaži.

GymBeam Izvleček artičoke
GymBeam Izvleček artičoke
6,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka