SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab Active Pro 4GB/64GB (Cellular), Black

SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab Active Pro 4GB/64GB (Cellular), Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tablični računalnik, ki zmore večS svojo trpežno in vzdržljivo obliko, ki je odporna proti udarcem in ocenjena s standardom IP68, je to idealna naprava za uporabo doma, n... Preberi cel opis
679,00 € -35 %
439,98 €
-35 %679,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobiarena.si ponudbi
Ponudba trgovine mobiarena.si za izdelek SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab Active Pro 4GB/64GB (Cellular), Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Delovni spomin RAM (v GB)
Dodan operacijski sistem
Dodatne lastnosti
SAMSUNG modeli
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02244E23
Prijavi napako
Tablični računalnik, ki zmore večS svojo trpežno in vzdržljivo obliko, ki je odporna proti udarcem in ocenjena s standardom IP68, je to idealna naprava za uporabo doma, na poti in kamor koli vas zanese življenje. Z velikim zaslonom in dolgotrajno zamenljivo baterijo lahko potujete brez meja ter doživite več.Ustvarjen za vaše aktivno življenjeGalaxy Tab Active Pro je bil narejen tako, da z lahkoto sledi vašemu življenjskemu slogu. Naj bo doma ali v naravi. Standard IP68 odpornost proti vodi in prahu vam omogoča, da ga lahko uporabljate v vseh okoljih. Medtem ko je z zaščito proti udarcem naprava še posebej vzdržljiva. Velik, 25,6-centimetrski (10,1") zaslon vam omogoča, da vidite in naredite več. * IP68 temelji na preizkusnih pogojih za potopitev v največ 1,5 metra sladke vode za največ 30 minut.Energija, ki trajaZ izjemo baterijo, ki je narejena, da traja, vas pot lahko zanese, kamor želite. Baterija zmogljivosti 7600 mAh omogoča do 15 ur predvajanja videoposnetkov, tako da lahko nadaljujete, tudi če je polnilno mesto še daleč. Polnjenje prek USB-C skrajša čas, ki ga preživite v bližini vtičnice.Izrazite se v trenutkuBodite ustvarjalni: Zaradi tanke, 0,7-milimetrske konice in 4096 stopenj pritiska ponuja S Pen pisalo natančne poteze, ki ustvarjajo eleganten občutek drsenja po papirju. Z njim lahko hitro uredite fotografije na poti, skicirate svoj navdih ter preverite zapiske in jih zabeležite na zemljevidu poti.Izboljšana zmogljivost in več prostora za shranjevanjeGalaxy Tab Active Pro se ponaša s 4 GB pomnilnika in 64 GB prostora za shranjevanje ter je tako kos vam in vašim vsebinam. Z mikro SD-kartico pa lahko kapaciteto povečate do 512 GB, da bodo vsi vaši podatki na enem mestu. POGO pin zagotavlja hitro povezovanje z drugimi napravami za boljšo produktivnost in prenos podatkov, hkrati pa omogoča istočasno polnjenje.Računalniška izkušnja, ki gre z vamiDoživite izkušnjo Samsung DeX osebnega računalnika, tako v zaprtem prostoru kot v čudoviti naravi. Galaxy Tab Active Pro hitro opremite s tipkovnico in miško ter izrazite svojo ustvarjalnost, ne glede na lokacijo. Dodajte še en zaslon in tako povečajte delovno površino.* Adapter, tipkovnica in zunanji zaslon so naprodaj posebej.Zdaj lahko končno odložite svoj telefonOstanite v stiku, tudi ko telefona nimate pri sebi. Galaxy Tab Active Pro se preprosto sinhronizira z vašim Galaxy mobilnim telefonom in vam tako omogoča sprejemanje klicev brez telefona. Poleg tega vam omogoča, da odgovorite na besedilna sporočila in vedno ostanete na tekočem..Preprosto odklepanjePreprosto in nemoteno odklepanje naprave Galaxy Tab Active Pro uporablja intuitivno tehnologijo avtentikacije, ki zagotavlja varen dostop do vaših informacij. Tehnologija branja prstnih odtisov in prepoznave obraza omogoča hitro in varno odklepanje naprave.Specifikacije Procesor2 GHz, 1,7 GHz Zaslon255,4 mm (10,1") Glavna kamera – ločljivost13,0 MP Teža (g)653 Čas predvajanja videoposnetkov (ure)Do 15
SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab Active Pro 4GB/64GB (Cellular), Black
SAMSUNG tablični računalnik Galaxy Tab Active Pro 4GB/64GB (Cellular), Black
439,98 €
v mobiarena.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka