Akumulatorska zobna krtačka roza + 5 načinov delovanja in 8 konic

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Akumulatorska zobna krtačka roza + 5 načinov delovanja in 8 konicOčarajte vse z bleščečim nasmehom. Sonična zobna ščetka FairyWill FW507, ki jo je odobril ADA, ustvarja v... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek Akumulatorska zobna krtačka roza + 5 načinov delovanja in 8 konic. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Timer
da
Zamenljiva glava ščetke
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02244D93
Prijavi napako
Akumulatorska zobna krtačka roza + 5 načinov delovanja in 8 konicOčarajte vse z bleščečim nasmehom. Sonična zobna ščetka FairyWill FW507, ki jo je odobril ADA, ustvarja vibracije do 40.000 na minuto in ponuja 5 načinov, med katerimi lahko izbirate. Opremljen je tudi s pametnim 2-minutnim časovnikom. Njegova vzdržljiva baterija omogoča do 30 dni uporabe z enim polnjenjem. V kompletu je tudi 8 zamenljivih konic in praktičen etui, ki omogoča udobno in varno prenašanje zobne ščetke.Visoka frekvenca tresljajev omogoča sonično zobno ščetko FW507 temeljito čiščenje v samo 2 minutah! Vsebuje tudi pametni časovnik, ki vam vsakih 30 sekund omogoči kratek premor, da vas opomni, da spremenite predel ust, ki si ga ščetkate. Po 2 minutah se zobna ščetka samodejno izklopi.Prilagodite delovanje zobne ščetke svojim potrebam. Naprava ponuja 5 načinov na izbiro. Clean je kot nalašč za vsakodnevno uporabo, White pa se bo znebil tudi najtrdovratnejših zobnih oblog in madežev. Masažni način zmasira dlesni, polirski način pa polira sprednje zobe. Na voljo je tudi nežni občutljivi način.Brez skrbi uporabljajte zobno ščetko pod prho ali v kadi. Je IPX7 vodoodporen. Po vsaki uporabi ga lahko tudi varno operete pod tekočo vodo, s čimer podaljšate njegovo življenjsko dobo in zmanjšate tveganje za razmnoževanje bakterij.V kompletu je 8 zamenljivih konic zobne ščetke. Lahko jih razdelite med svoje družinske člane ali pa jih hranite zase za rezervo. Prav tako se vam ni treba spomniti, da bi jih zamenjali! Čez nekaj časa bodo obarvane ščetine konice začele bledeti, kar pomeni, da jo morate zavreči in namestiti novo.Ta zobna ščetka je opremljena z dolgotrajno baterijo, ki omogoča, da vam z enim polnjenjem odlično služi do 30 dni. Polnjenje traja približno 4 ure. Naprava podpira razpon napetosti 110-240V, kar pomeni, da jo lahko brez težav priključite ne le na navaden omrežni polnilec, ampak tudi na primer na powerbank ali prenosni računalnik.ModelFW507barvaRozaFrekvenca vibracijDo 40.000 na minutoVodoodporenIPX7Delovni časDo 30 dniČas polnjenjaPribližno 4hObmočje napetosti110-240Vhttps://youtu.be/hhuLtFUpiyI
Akumulatorska zobna krtačka roza + 5 načinov delovanja in 8 konic
Akumulatorska zobna krtačka roza + 5 načinov delovanja in 8 konic
38,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka