Evolveo M4, ohišje mATX

Evolveo M4, ohišje mATX

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Igralno ohišje mATX z nameščenim RGB mavričnim 120 mm ventilatorjem in stransko ploščo iz kaljenega stekla. Ohišje je zasnovano za matične plošče, ki podpirajo platformi ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 10:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Evolveo M4, ohišje mATX. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX022369FC
Prijavi napako
Igralno ohišje mATX z nameščenim RGB mavričnim 120 mm ventilatorjem in stransko ploščo iz kaljenega stekla. Ohišje je zasnovano za matične plošče, ki podpirajo platformi Intel in AMD. Poleg formata mATX je združljiv tudi s formatom Mini ITX. Napajalnik je nameščen v spodnjem delu ohišja (ni priložen). Spodnja rešetka je opremljena z izvlečnim filtrom za prah. Upravljanje ventilatorja je možno s povezavo na matično ploščo. Osnovne specifikacije 1x ventilator RGB Rainbow Ring 120 mm 2x 3,5 notranji 4x 2,5 SSD največja višina procesorskega hladilnika: 160 mm največja dolžina VGA kartice: 350 mm izvlečni spodnji filter za prah pod virom kompatibilne matične plošče: ATX, Micto-ATX, Mini-ITX Sprednja V/I vrata in krmilniki 1xUSB 3.0 2xUSB 2.0 1xHD zvok Ventilatorji 1x120 mm zadnji ventilator - nameščen 2x120 mm zgornji ventilatorji - niso vključeni Dimenzije V 365xš 210xG 385 mm
Evolveo M4, ohišje mATX
Evolveo M4, ohišje mATX
52,99 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka