PHILIPS LED TV 32PHS5507

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Popolno za manjše prostore. S funkcijami za prihodnost.
Bodisi da gledate serijo v postelji, novice med kuhanjem bodisi da ga uporabljate kot dodaten monitor v delovne...
Preberi cel opis
174,53 €
1-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
179,03 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o enterpoint.si ponudbi
Ponudba trgovine enterpoint.si za izdelek PHILIPS LED TV 32PHS5507. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
81 cm
Ločljivost
Smart TV
da
Tip resolucije Full HD (označena tudi kot 1080p) ločljivost ima tisti TV, ki lahko vertikalno prikazuje vsaj 1080 slikovnih točk (npr. ločljivost 1920 x 1080 --> pomembna je druga številka).
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02AC3C94
Prijavi napako
Popolno za manjše prostore. S funkcijami za prihodnost.
Bodisi da gledate serijo v postelji, novice med kuhanjem bodisi da ga uporabljate kot dodaten monitor v delovnem prostoru, ta kompakten televizor vam nudi vse, kar potrebujete. Na voljo je z različnimi velikostmi zaslona, naša embalaža in polnila v njej pa so tudi iz recikliranega kartona in papirja.

Živahne slike. LED-televizor Philips.
S tem LED-televizorjem boste uživali v vsem, kar boste gledali. Philipsova tehnologija Pixel Plus HD optimizira kakovost slike za ostre slike, bogate barve in gladko gibanje. Vsakič najboljša možna izkušnja gledanja.

Pixel Plus HD. Jasne slike iz vsakega vira.
Philipsova tehnologija Pixel Plus HD sliko optimira tako, da je vedno jasna in čudovitega kontrasta. Ko pretakate spletne vsebine ali gledate kabelsko televizijo, lahko uživate v ostrejši sliki s svetlejšimi belimi in temnejšimi črnimi odtenki.

Priključki za vse vaše priljubljene vsebine.
Priključite vmesnik v enega od vhodov HDMI na televizorju in uporabljajte funkcije pametnega televizorja v vsebinah svojih priljubljenih ponudnikov pretočnih vsebin. Prek vhoda USB lahko predvajate glasbo s pogona USB, vhod VGA pa vam celo omogoča priključitev retro konzol in starejših osebnih računalnikov.
PHILIPS LED TV 32PHS5507
PHILIPS LED TV 32PHS5507
174,53 €
v enterpoint.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka