PHILIPS OLED TV 65OLED707/12

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Karkoli že gledate, je slika izjemno realistična. Motor P5 z umetno inteligenco.

Procesor Philips P5 z umetno inteligenco zagotavlja tako realistično kakovost...
Preberi cel opis
1.430,00 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 1.430,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavljivost Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek PHILIPS OLED TV 65OLED707/12. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02222795
Prijavi napako
Karkoli že gledate, je slika izjemno realistična. Motor P5 z umetno inteligenco.

Procesor Philips P5 z umetno inteligenco zagotavlja tako realistično kakovost slike, da se počutite, kot da ste del scene. Algoritem globokega učenja umetne inteligence obdeluje slike na podoben način kot človeški um. Ne glede na to, katero oddajo gledate, boste uživali v realističnih podrobnostih in kontrastu, bogatih barvah in gladkem gibanju.

Premium dizajn. Okolju prijazna embalaža.

Izjemno tanek kovinski okvir in temne kovinske noge iz brušenega kroma televizorju dodajo stil. Daljinski upravljalnik ima bližnjične tipke za dostop do vaših najljubših storitev pretakanja. Za embalažo in vložke uporabljamo recikliran karton in papir.

Živa HDR slika. Philips 4K UHD TV.

Televizor Philips 4K UHD je združljiv z vsemi glavnimi formati HDR, vključno z Dolby Vision. Ne glede na to, ali gre za serijo, ki si jo morate ogledati, ali najnovejšo video igro, bodo sence globlje, svetli deli bodo zasijali, barve pa bodo postale bolj realistične.

ogled in zvok kot v kinu. Dolby Vision in Dolby Atmos.

Dolby Vision in Dolby Atmos zagotavljata odlično sliko in zvok za vsak film, TV-oddajo in video igro. Oglejte si sliko, kot je režiser sanjal, da bo – ni vam več treba jeziti dejstva, da na pretemnih slikah ne morete razbrati, kaj se dogaja! Jasno slišite vsako besedo. Doživite zvočne učinke, kot da bi bili ravno sredi dogajanja.Philipsov brezžični domači sistem z DTS Play-Fi

Brezžični domači sistem Philips DTS Play-Fi vam omogoča povezavo z združljivimi zvočnimi palicami in brezžičnimi zvočniki v vašem domu v nekaj sekundah. Poslušajte filme iz kuhinje. Predvajajte glasbo kjer koli. Z uporabo televizorja Philips kot sredinskega zvočnika lahko celo ustvarite sistem za domači kino s prostorskim zvokom.

Fantastična igralna izkušnja. 120 Hz osveževanje, ultra nizka zakasnitev. G-sinhronizacija, VRR, Freesync.

Igra brez meja. Philips TV z vrati HDMI 2.1 vam omogoča, da kar najbolje izkoristite igralne naprave naslednje generacije z izjemno odzivnim igranjem in neverjetno gladko grafiko. Z lahkoto lahko skačete, zavijate tudi na najmanjših mestih ali zavijate z driftanjem. Igralni način Ambilight naredi vse še bolj razburljivo.

Preprosto je inteligenten. Android TV.

Philips Android TV vam ponuja vsebino, ki jo želite, kadar koli jo želite. Prilagodite začetni zaslon za prikaz vaših najljubših aplikacij, tako da lahko preprosto začnete pretakati svoje najljubše filme ali oddaje. In če ste nehali gledati televizijo, jo lahko enostavno nadaljujete z istega mesta.

Čarovnija Ambilight. Samo od Philipsa.

Philipsov sistem Ambilight približa vsak trenutek dogajanja. Pametne LED diode ob robovih televizorja oddajajo svetlobo kot odziv na dogajanje na zaslonu, tako da lahko na dogajanje še bolj pozabite. Ko boste imeli to izkušnjo, ne boste razumeli, kako ste lahko prej gledali televizijo brez tega.

Res resnična slika. Philips OLED TV.

Ali želite, da je vsak prizor udaren? Pristne slike Philipsovega OLED TV-ja ponujajo odličen pogled iz katerega koli kota gledanja. Črne barve so vedno prikazane kot črne in ne sive, vsaka podrobnost pa je vidna tako na senčnih kot svetlih površinah. Podprti so vsi glavni formati HDR – privlačnost brez primere.

Glasovno upravljanje. Z Googlovim pomočnikom. Deluje tudi z Alexa.

Upravljajte televizor z Google Assistantom ali združljivimi pametnimi domačimi napravami z glasom. Ali pa prosite Alexa, da nadzoruje vaš TV prek naprav, ki podpirajo Alexa.
PHILIPS OLED TV 65OLED707/12
PHILIPS OLED TV 65OLED707/12
1.430,00 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka