Babolat Satelite Gravity

Babolat Satelite Gravity

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ali sanjate o večji okretnosti? Mi smo to omogočili. Oglejte si Satelite Gravity, najlažje loparje Babolat. Igrajte lahkotno in... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
91,80 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Babolat Satelite Gravity. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021F76D6
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Ali sanjate o večji okretnosti? Mi smo to omogočili. Oglejte si Satelite Gravity, najlažje loparje Babolat. Igrajte lahkotno in pridobite dragocene sekunde v svojih relijih. Njegova teža perja vam omogoča optimalno manevriranje. Večja enostavnost igranja. Zasnovali smo Satelite Gravity 78 z zasnovo naglavne luči in srednjo prilagodljivostjo, popolno za obrambne igralce. Pripravite se na izjemno manevriranje in veliko natančnost. PREDNOSTI MANEVRSKE SPOSOBNOSTI Uživajte v večji fleksibilnosti gibanja s tem ultra lahkim loparjem. ODZIVNOST Pridobite dragocene sekunde med reliji. Njegova peresna teža in vitkejši T-zgib povečata aerodinamiko loparja, kar pomeni, da lahko povečate svojo hitrost. UDOBJE Ker vemo, da so reliji lahko zahtevni, naredimo vsak povratek lažji. Ta lopar je bil zasnovan posebej za obrambne igralce, ki iščejo optimalno manevriranje in izboljšano udobje med igro. ULTRA LAHKA Pridobite hitrost in manevriranje pri vsakem svojem gibu. Ultra lahka tehnologija vam omogoča večjo fleksibilnost pri gibanju. SLIM T Tehnologija Slim T zagotavlja popolno povezavo med okvirjem in gredjo. T-zglob je zasnovan izključno za izboljšanje aerodinamike loparja. Uživajte v optimizirani manevrski sposobnosti.
Babolat Satelite Gravity
Babolat Satelite Gravity
86,90 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka