APPLE pametni telefon iPhone 14 Pro 6GB/256GB, Silver

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
iPhone 14 Pro. Ujemi neverjetne podrobnosti z glavno kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Doživi iPhone s funkcijo Dynamic Island in vedno vklopljenim zaslonom. Zaznavanje... Preberi cel opis
1.254,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MobiTrgovina ponudbi
Ponudba trgovine MobiTrgovina za izdelek APPLE pametni telefon iPhone 14 Pro 6GB/256GB, Silver. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
da
APPLE modeli
Barva
Brezžično polnjenje
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A1D8FE
Prijavi napako
iPhone 14 Pro. Ujemi neverjetne podrobnosti z glavno kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Doživi iPhone s funkcijo Dynamic Island in vedno vklopljenim zaslonom. Zaznavanje trka, varnostna funkcija življenjskega pomena, lahko zazna hudo prometno nesrečo in samodejno pokliče nujno pomoč. 6,1-palčni zaslon Super Retina XDR z možnostjo stalne vklopljenosti in tehnologijo ProMotion, Dynamic Island - čarobno doživetje iPhona, glavna kamera z 48 milijoni slikovnih pik omogoča do 4-krat višjo ločljivost, filmski način zdaj s tehnologijo Dolby Vision 4K z do 30 sličicami na sekundo, akcijski način za stabilnejše posnetke iz roke, celodnevni čas delovanja baterije in do 23 ur predvajanja videoposnetkov, varnostna tehnologija življenjskega pomena - funkcija Zaznavanje trka samodejno pokliče nujno pomoč, ko je ti ne moreš, A16 Bionic, ultimativni čip za pametne telefone. Superhitra mobilna povezava 5G, osupljiva trpežnost z zaščito Ceramic Shield in odpornostjo na vodo ter iOS 16 omogoča še več…
APPLE pametni telefon iPhone 14 Pro 6GB/256GB, Silver
APPLE pametni telefon iPhone 14 Pro 6GB/256GB, Silver
1.254,99 €
v MobiTrgovina

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka