Bio datlji brez koščic
Datlji, znani tudi kot "puščavski kruh", zagotavljajo veliko moči in veliko zdravih hranil! Zaradi medeno-sladkega okusa in mehke konsistence so razglašeni za priljubl...
Preberi cel opisPODOBNI IZDELKI
Datlji, znani tudi kot "puščavski kruh", zagotavljajo veliko moči in veliko zdravih hranil! Zaradi medeno-sladkega okusa in mehke konsistence so razglašeni za priljubljene pri mnogih sladkosnedih ljudeh, ki se zavedajo zdrave prehrane. Lahko jih tudi čudovito predelamo v sladice ali v pekovske izdelke. Ekološki datlji Primo so brez koščic in spadajo med legendarne sorte "Deglet Nour", kar pomeni "prsti svetlobe".
Nasvet: Datlji so odličnega okusa tudi kot slana fingerfood: na eni strani datlje prerežite po dolžini, vlijte začinjen kozji krem sir, tesno zavijte s slanino in na kratko prepražite na sezamovem ali olivnem olju - impresivno srčna priloga Proseccu!
Opomba: Datlje hranite na suhem in zaščiteno pred vročino in neposredno sončno svetlobo.