B&W slušalke PX7 S2, črne

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Povsem nove zvočne enote visoke ločljivosti, nagnjene znotraj vsake ušesne školjke, ustvarjajo neverjetno poglobljeno zvočno kuliso. Nov aktivni sistem za dušenje šumov z... Preberi cel opis
424,99 € -25 %
318,74 €
1-3 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Centralno skladišče: 1 Celovec: 1 Gradec: 1 Beljak: 2

Cena je bila osvežena danes ob 10:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Mikrofon
Povezava Ta podatek nam pove, kako se slušalka poveže z mobilnim telefonom oz. drugo napravo.
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021981FD
Prijavi napako
Povsem nove zvočne enote visoke ločljivosti, nagnjene znotraj vsake ušesne školjke, ustvarjajo neverjetno poglobljeno zvočno kuliso. Nov aktivni sistem za dušenje šumov za vrhunsko muzikalnost in nadgrajen mikrofon za izboljšano kakovost klica. Novo zasnovo odlikuje tanjši profil, izboljšano prileganje, nadgrajeni materiali in vrhunsko udobje, vključno z ušesnimi nastavki iz spominske pene za lahkotno celodnevno poslušanje. Px7 S2s uporablja aplikacijo Bowers & Wilkins Music za nastavitev in fino nastavitev – vključno z uporabniško nastavljivim EQ in podporo za glasovnega pomočnika. Zvenijo kot nobena prej Px7 S2 so zgrajeni na popolnoma novi akustični platformi, zasnovani za zagotavljanje neprimerljivega visokokakovostnega zvoka. Srce teh slušalk so na novo razviti, posebej oblikovani 40 mm gonilniki, ki izpolnjujejo vse zahteve poslušanja. Gonilniki ponujajo izjemno hiter odziv – kar jim omogoča zvesto reprodukcijo vseh nians v glasbenem delu – medtem ko ostanejo izjemno nizki v popačenju, kar ima za posledico natančnejšo predstavitev visoke ločljivosti. Px7 S2 združuje konfiguracijo pogonske enote s prilagodljivo brezžično tehnologijo Qualcomm aptXTM za samodejno optimizacijo brezžičnega pretakanja glasbe iz združljivih telefonov, tablic in računalnikov. V kombinaciji z zmogljivim sistemom Bowers & Wilkins DSP (Digital Signal Processing) je rezultat izjemna 24-bitna kakovost zvoka visoke ločljivosti iz pretočnih storitev. Slušalke podpirajo USB-C in 3,5 mm kabelske povezave, obe vrsti kablov pa sta priložena pripadajoči torbici, ki je priložena izdelku. Enostaven za uporabo Slušalke Px7 S2 so prve, ki delujejo neposredno z glasbeno aplikacijo Bowers & Wilkins. Z aplikacijo lahko seznanite slušalke z mobilno napravo, natančno prilagodite zvok prek nastavljivega izenačevalnika, aktivirate ali deaktivirate transparentni način za zmanjšanje hrupa, da prepustite več ali manj zunanjega zvoka, in končno lahko spremljate polnjenje ravni slušalk z aplikacijo. Vključene so tudi fizične kontrole na slušalkah, ki zagotavljajo popoln nadzor tudi brez aplikacije, Px7 S2 pa lahko uporabite tudi za nemoten zagon glasovnega pomočnika iz svoje mobilne naprave. S 30-urno življenjsko dobo baterije lahko Px7 S2 zdrži ves dan – in več – z enim polnjenjem, medtem ko 15-minutno hitro polnjenje zadostuje za do 7 ur dodatnega poslušanja/uporabe slušalk. Vrhunski videz, vrhunska končna obdelava in vrhunsko udobje Px7 S2 je na voljo v treh barvah – sivi, modri in črni, vsaka s komplementarnimi detajli.
B&W slušalke PX7 S2, črne
B&W slušalke PX7 S2, črne
318,74 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka