BRAUN Palični mešalnik Multiquick 3 MQ3035WH SAUCE

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BRAUN Palični mešalnik Multiquick 3 MQ3035WH SAUCE
Kot vsi izdelki znamke Braun, je tudi MultiQuick 3 zasnovan in razvit po načelih nemških standardov ...
Preberi cel opis
Cena z dostavo
69,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek BRAUN Palični mešalnik Multiquick 3 MQ3035WH SAUCE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021907D2
Prijavi napako
BRAUN Palični mešalnik Multiquick 3 MQ3035WH SAUCE
Kot vsi izdelki znamke Braun, je tudi MultiQuick 3 zasnovan in razvit po načelih nemških standardov in kvalitete, ki se odraža v predanosti naših inženirjev vrhunskemu dizajnu in strasti, ki jo Braun prinaša izdelovanju popolno proizvedenih izdelkov. S pomočjo Braun MultiQuick 3 si hitro in učinkovito prirpavite zdrave smoothije. MultiQuick 3 ima vgrajeno možnost PowerBell- dodatno rezilo za več rezanja po rotaciji, ki živila zmeša v sekundi. Dizajn, ki preprečuje brizganje, ohranja vašo kuhinjo snažno. Izbirajte med dvemi hitrostmi. Zanesljiv ročaj s površino posebne teksture za udoben oprijem in enostavno čiščenje. Močan in izjemno učinkovit motor z močjo 700 W. Pralno v pomivalnem stroju (razen motornega dela). Material telesa: plastika (BPA free). Material noge: Plastika. Material rezila: Nerjaveče jeklo. Modelu Braun MQ3 je priložena tudi merilna posodica (600 ml, BPA free), sekljalnik (350ml) za mletje trdega sira, oreščkov, zelišč, korenja in podobnih trdih živil, oboje brez BPA in metlica za stepanje.

SPLASHControl Tehnologija - SPLASHControl tehnologija je učinkovita zahvaljujoč edinstvenemu kupolastemu dnu rezalne osi, ki hrano vleče navznoter za finjše mletje in rezilom, ki so nagnjena v nasprotnih si smereh. Ta inovativna SPLASHControl tehnologija je standardna vsakemu Braun paličnemu mešalniku za zagotavljanje popolnih rezultatov brez nereda.

POWERBell PLUS Tehnologija - Dodatno rezilo poskrbi za večjo povržino rezanja, zaradi česar je mešanje in mletje vseh sestavin boljše. Omogoča hitrejše in učinkovitejše rezultate in obdelavo večjih kosov hrane z manj napora.

Dual Speed način - za uporabo mešalnika z eno roko in maksimalno udobje prijema. S 700 W moči vse sestavine zmešajte, zdrobite ali zmeljite - enostavno. Potrebujete močnejše mletje? Samo pritisnite tipko TURBO. Ne glede na to, koliko moči se odločite uporabiti, vam izboljšan ergonomski ročaj zagotavlja udobje in nadzor. MultiQuick 3 ima varno območje prijema za boljše rokovanje. Kot vsi naši palični mešalniki je zasnovan tako, da odgovarja vsem vrstam dlani in zagotavlja popoln nadzor.
BRAUN Palični mešalnik Multiquick 3 MQ3035WH SAUCE
BRAUN Palični mešalnik Multiquick 3 MQ3035WH SAUCE
65,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka