Philips LED TV sprejemnik 4K 58" UHD z OS Android TV z osvetlitvijo Ambilight PUS8507/12

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Philips LED TV sprejemnik 4K 58" UHD z OS Android TV z osvetlitvijo Ambilight PUS8507/12

S čarobnim Ambilightom. Samo pri Phil... Preberi cel opis

664,00 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 664,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavljivost Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek Philips LED TV sprejemnik 4K 58" UHD z OS Android TV z osvetlitvijo Ambilight PUS8507/12. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
147 cm
Operacijski sistem
PHILIPS serija
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B38BD7
Prijavi napako
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Philips LED TV sprejemnik 4K 58" UHD z OS Android TV z osvetlitvijo Ambilight PUS8507/12

S čarobnim Ambilightom. Samo pri Philipsu.

S Philipsovo tehnologijo Ambilight postane že tako odlična izkušnja ob gledanju televizorja še boljša! LED-sijalke nameščene ob robovih televizorja barve svetlobnega sija prilagajajo popolnoma sinhronizirano s prikazano sliko ali predvajano glasbo. Izražajo toplino in delujejo privlačno, zato se boste vprašali, kako ste lahko do sedaj živeli s televizorjem brez Ambilighta.

Z živahno sliko HDR. Televizor 4K UHD Philips.

Želite med gledanjem vsakega delčka filma uživati v popolni sliki? Vaš televizor Philips 4K UHD je združljiv z vsemi sodobnimi formati HDR, kar pomeni, da boste vedno uživali v jasni, čudovito ostri sliki. Videli boste vse podrobnosti, tudi v temnih ali svetlih scenah.

Vedno popolnost, ne glede na vir. Philipsova tehnologija P5.

Philipsova tehnologija P5 zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako popolnoma tekoče.

Filmska slika in zvok. Dolby Vision in Dolby Atmos.

Vaši priljubljeni filmi, oddaje in igre bodo s tehnologijama Dolby Vision in Dolby Atmos videti in slišati osupljivo. Glejte sliko na način, kot si je to zamislil režiser, brez tveganja, da bi bila le-ta pretemna. Vse zvoke boste slišali popolnoma razločno. Uživajte v zvočnih učinkih, kot da bi bili v središču dogajanja.

Tanek televizor. Izdelan za prihodnost.

Iščete televizor, ki ustreza vašemu prostoru? Ta pametni televizor 4K UHD, z zaslonom, ki praktično nima robov, bo dobro videti v vsakem prostoru. Lep, geometrijsko skladen podstavek daje občutek, kot da televizor v prostoru lebdi. Naša embalaža je izdelana iz recikliranega kartona in papirja.

Philipsov brezžični domači sistem s tehnologijo DTS Play-Fi

Philipsove brezžične domače sisteme s tehnologijo DTS Play-Fi boste v svojem domu v le nekaj sekundah povezali z združljivimi zvočniki Soundbar in brezžičnimi zvočniki. Prisluhnite filmom v kuhinji. Glasbo predvajajte kjer koli. Ustvarite sistem domačega kina s predvajanjem prostorskega zvoka, pri katerem prevzame Philipsov televizor vlogo centralnega zvočnika.

Televizor The One je pripravljen na priklop katere koli igralne konzole.

Vaš Philipsov televizor je odličen za igranje iger. Po vklopu igralne konzole televizor samodejno preklopi na način izjemno hitre odzivnosti, kar med igranjem iger zagotavlja takojšnjo odzivnost in neverjetno tekočo grafiko. Tehnologiji HDMI 2.1 in VRR sta podprti, slog Ambilighta v načinu Igre pa bo v prostoru zagotovil pristno vzdušje.

Televizor The One, ki je preprosto pameten. Android TV.

Philipsov televizor z OS Android TV zagotovi želeno vsebino, kadar koli jo želite. Osnovni zaslon lahko prilagodite tako, da bodo na njem prikazane najbolj priljubljene aplikacije, zato bo pretakanje filmov in oddaj enostavnejše. Gledanje nadaljujte od tam, kjer ste ostali.

Glasovno upravljanje. Pomočnik Google. Deluje z Alexo.

Pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, če želite govoriti s Pomočnikom Google. Z lastnim glasom upravljajte televizor ali pametne domače naprave, ki podpirajo Pomočnika Google. Ali pa prosite Alexo, naj upravlja televizor, prek naprave, ki podpirajo Alexo.Uradna stran izdelka.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Philips LED TV sprejemnik 4K 58" UHD z OS Android TV z osvetlitvijo Ambilight PUS8507/12
Philips LED TV sprejemnik 4K 58" UHD z OS Android TV z osvetlitvijo Ambilight PUS8507/12
664,00 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka