Adventure Menu Lentil Dhal 10 x 77 g
Lentil Dhal - začinjena in gosta indijska juha, ki vas bo osvojila s svojim odličnim okusom, aromo in preprosto pripravo
Lentil Dhal je odlična izbira za vse tu...
Preberi cel opisPODOBNI IZDELKI
Lentil Dhal - začinjena in gosta indijska juha, ki vas bo osvojila s svojim odličnim okusom, aromo in preprosto pripravo
Lentil Dhal je odlična izbira za vse turiste, ki želijo po dnevu pohodništva uživati v zdravem in uravnoteženem obroku iz kakovostnih sestavin. Cenili ga bodo tudi avtodomarji, ki bi se radi izognili prehranjevanju v restavracijah s hitro prehrano. Dhal je začinjena, gosta juha, ki ima korenine v Indiji. Glavna sestavina je rdeča leča, ki zagotavlja visoko vsebnost beljakovin v obroku. Poleg tega leča velja za najbolj nasitno makrohranilo, zato vam ni treba skrbeti, da boste kmalu po jedi Dhal lačni. Poleg tega beljakovine prispevajo k rasti in vzdrževanju mišične mase, kar bo cenil vsak aktivni športnik.
Vendar pa poleg leče vsebuje tudi čebulo in paradižnik, ki pripomoreta k zaključku končnega okusa. Za eksotično aromo poskrbi kombinacija začimb na čelu s kurkumo, koriandrom, česnom in ingverjem. Celotna jed je ročno kuhana po tradicionalnih metodah in tako doseže edinstveno okusno izkušnjo. Za namestitev v majhno vrečko so proizvajalci uporabili tehnologijo Vacuum-Dried Tasty®. Med tem postopkom se hrana posuši, zato je na koncu 80% lažja. Obrok je shranjen v vakuumski embalaži, tako da med pohodom ne nosite zraka, ki bi zavzel nepotreben prostor v nahrbtniku.
Priprava jedi je zelo preprosta, v posušeno zmes vlijemo vodo in jo segrejemo. Celoten proces lahko enostavno upravljate tudi na najvišjih gorskih vrhovih. Hitro boste napolnili energijo, ki jo potrebujete in se lahko odpravite na novo avanturo. Odlična je na primer za zimske poti, kjer vas v hladnem vremenu zanesljivo ogreje. Zaradi svojih sestavin je Dhal primeren tudi za vegane in ljudi, ki imajo težave pri prebavi glutena ali laktoze.
Lentil Dhal in njegove prednosti
praktična posušena mešanica za pripravo polnovrednega obroka
gosta indijska juha z rahlo pikantnim okusom
vsebuje pomembna hranila za obnovo energije
sestoji se iz rdeče leče, paradižnika, čebule in dišečih začimb
enostaven za pripravo
odlikuje ga odličen okus in orientalska aroma
primerno za vegane in ljudi, ki se izogibajo laktozi in glutenu
Sestavine
Rdeča leča (38%), sesekljan paradižnik (17%) (paradižnik, paradižnikov sok, citronska kislina), čebula, sol, kurkuma, garam masala, mleti koriander, kumina, česen, ingver, čili, svež koriander.
Prehranska dejstva
Hranilne vrednosti | 100 g |
Energijska vrednost | 494 kJ / 118 kcal |
Maščobe | 2.7 g |
od tega nasičene maščobe | 1.2 g |
Ogljikovi hidrati | 15 g |
od tega sladkorji | 1.3 g |
Beljakovine | 8.2 g |
Sol | 1 g |
Opozorilo
Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do +30 ° C. Zaščitite pred zmrzaljo. Odprti izdelek shranite v hladilniku in porabite v 48 urah. Najkrajši rok trajanja: glejte embalažo.
Opozorilo o alergenih: Lahko vsebuje sledi glutena.
Kako pripraviti jed?
Lahko jo pripravite na tri načine:
Vsebino vrečke prelijte v ponev ali skodelico in segrejte na štedilniku ali ognju.
Zaprto vrečko dajte v vročo vodo, ki se bo segrela.
Uporabite zipp vrečko in grelno blazinico za hrano (ni vključeno).
Navodila za pripravo posušene mešanice
- Pripravite vrečko z mešanico, zipp vrečko in greln grelno blazinico za hrano.
Nalijte vodo (lahko hladno) do označene oznake. Temeljito premešajte in dolijte vodo do označene oznake. Če želite najti pravo oznako, glejte težo porcije, navedeno na embalaži.
Vrečko z mešanico tesno zaprite.
Vzemite vrečko z grelno blazinico, jo raztrgajte do označene črte in vzemite ven blazinico. vrečke še ne zavrzite, še vedno jo boste potrebovali. Priporočljivo je, da za pripravo obroka uporabite 50g blazinico.
Odprite zipp vrečko in postavite grelno blazinico na dno. Zaprto vrečko z mešanico položite nanjo.
Kot merilno skodelico uporabite vrečko grelne blazinice. Nalijte vodo (lahko hladno) do označene črte in nato vlijte v zipp vrečko.
Ko imate v zipp vrečki grelno blazinico, zaprto vrečko za hrano in izmerjeno količino vode, jo lahko na vrhu tesno zaprete.
Pozimi pod vrečko z zadrgo položite nahrbtnik ali kos oblačila, da se toplota ne razprši v tla.
Počakajte 20 minut. Nato previdno odprite zipp vrečko in vzemite končni obrok.
Odprite vrečko s hrano. Obrok bo verjetno hladnejši na vrhu in toplejši na dnu. Zato ga temeljito premešajte.
Uživajte v toplem obroku, ki bo vašemu telesu zagotovil kakovostna hranila in energijo, ki je potrebna za nadaljevanje avanture.