Adventure Menu Piščančja Tikka Masala z basmati rižem 10 x 120 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Piščančja Tikka Masala z basmati rižem - posušena hrana v vakumu za potovanja, narejena iz kakovostnih sestavin

Piščančja tikka masala z basmati rižem je prilju... Preberi cel opis

123,95 € -16 %
103,95 €
1-2 dni
-16 %123,95 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek Adventure Menu Piščančja Tikka Masala z basmati rižem 10 x 120 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0217DC09
Prijavi napako

Piščančja Tikka Masala z basmati rižem - posušena hrana v vakumu za potovanja, narejena iz kakovostnih sestavin

Piščančja tikka masala z basmati rižem je priljubljena indijska poslastica, ki je primerna za potovanja. Obrok je najprej pripravljen po tradicionalnem receptu z uporabo samo kakovostnih sestavin. Potem je čas za edinstveno tehnologijo sušenja Vaccum-Dried Tasty®. Zagotavlja, da obrok ohrani svoj odličen okus in hranilno vrednost. Uporaba te tehnologije prihrani do 80% teže. Končni izdelek je nato zapakiran v praktične vakuumske vrečke, tako da s seboj ne nosite dodatnega zraka. Navsezadnje niste tukaj, da bi kupovali zrak. Rezultat je lahek obrok, ki ga boste uporabljali predvsem na poti. To vam bo prišlo prav, če želite na potovanje vzeti hranljivo hrano, hkrati pa prihraniti prostor, saj je vsak gram, ki ga nosite na hrbtu, pomemben. Idealen je za pohodništvo, kampiranje ali kolesarjenje. Poleg tega ga lahko uživate tudi doma, ko preprosto nimate časa za kuhanje.

Piščančja tikka masala z basmati rižem vsebuje vse sestavine tega indijskega obroka. To vključuje sočne koščke piščančjih prsi v rahlo začinjeni smetanovi omaki z rižem basmati. Tradicionalne indijske začimbe, kot so garam masala, kurkuma, ingver, čili ali koriander, dajejo obroku pristen okus. Še več, ta gotov obrok bo zagotovil beljakovine in vas popolnoma nasitil. Beljakovine spodbujajo rast in vzdrževanje mišične mase, kar je zelo pomembno za športnike, zlasti na dolgih pohodih.

Nenazadnje ta obrok ne vsebuje nobenih dodatkov in konzervansov. Vsebuje samo izbrane sestavine. Obrok lahko pripravite preprosto z uporabo hladne ali tople vode in priloženih navodil. Znotraj embalaže boste našli označene oznake, ki vam bodo v pomoč pri merjenju natančne količine vode. Paket vsebuje tudi 2 stopnji ločenosti, tako da lahko med jedjo z žlico zlahka dosežete dno.

Piščančja Tikka Masala z Basmati Rižem in njene prednosti

vakuumsko posušen obrok za potovanja
pripravljeno po tradicionalnem indijskem receptu
posušeno s tehnologijo Vaccum-Dried Tasty®
ohrani svoj okus in hranilno vrednost
odličen vir kakovostnih beljakovin
vsebuje 100% naravnih sestavin
brez dodatkov
lahek obrok
idealno za pohodništvo, kolesarjenje ali kampiranje

Sestavine

Piščančje prsi (30%), sesekljan paradižnik (20%) (paradižnik, paradižnikova mezga, citronska kislina), basmati riž (16%), smetana (16%), jogurt (10%), čebula, česen, maslo (mleko) , oljčno olje, sol, ingver, garam masala, kurkuma, kumina, čili, mleti koriander, trsni sladkor, svež koriander.

Prehranska dejstva

Hranilna vrednost100 g
Energijska vrednost 794 kJ / 190 kcal
Maščobe 13 g
od tega nasičene 7,5 g
Ogljikovi hidrati 6,4 g
od tega sladkorji 2,8 g
Beljakovine 13 g
Sol 1,05 g

Opozorilo

Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi med 1 - 30 ° C. Zaščitite pred nizkimi temperaturami. Ko je izdelek odprt, ga shranite v hladilniku in porabite v 48 urah. Najkrajši rok trajanja: Naveden na embalaži.

Informacije o alergenih: Vsebuje laktozo. Lahko vsebuje sledove glutena.

Kako pripraviti obrok?

Obrok lahko pripravite na tri načine:

Odprite vrečko z mešanico in dolivajte vodo, dokler ne dosežete označene oznake. Temeljito premešajte in dolijte vodo do označene oznake. Zmes damo v ponev in kuhamo na ognju ali štedilniku.
Odprite vrečko z mešanico in dolivajte vodo, dokler ne dosežete označene oznake. Temeljito premešajte in dolijte vodo do označene oznake. Zaprite vrečko in jo postavite v vročo vodo. Ko se jed segreje, je obrok pripravljen.
Uporabite zipp vrečko in grelno vrečko za pripravo hrane (ni vključena).

Navodila za pripravo posušene mešanice

    Pripravite si vrečko z mešanico, zipp vrečko in grelna vrečka za pripravo hrane.
    Nalijte vodo (lahko hladno) do označene oznake. Temeljito premešajte in dolijte vodo do označene oznake. Če želite najti pravo oznako, glejte težo porcije, navedeno na embalaži.
    Vrečko z mešanico tesno zaprite.
    Vzemite grelno vrečko za pripravo hrane, jo raztrgajte do označene črte in vzemite ven grelno vrečko. Vrečke še ne zavrzite, še vedno jo boste potrebovali. Priporočljivo je, da za pripravo obroka uporabite 50 g grelno vrečko.
    Odprite zipp vrečko in postavite grelno vrečko na dno. Zaprto vrečko z obrokom položite nanjo.
    Kot merilno skodelico uporabite grelno vrečko. Nalijte vodo (lahko hladno) do označene črte in nato vlijte v zipp vrečko.
    Ko imate pripravljeno grelno vrečko, zaprto vrečko za hrano in izmerjeno količino vode v zipp vrečki, jo lahko na vrhu tesno zaprete.
    Pozimi pod zipp vrečko položite nahrbtnik ali kos oblačila, da se toplota ne razprši v tla.
    Počakajte 20 minut. Nato previdno odprite zipp vrečko in vzemite ven pripravljen obrok.
    Odprite vrečko s hrano. Obrok bo verjetno hladnejši na vrhu in toplejši na dnu. Zato ga temeljito premešajte.
    Uživajte v toplem obroku, ki bo vašemu telesu dal kakovostna hranila in energijo, ki je potrebna za nadaljevanje avanture.
Adventure Menu Piščančja Tikka Masala z basmati rižem 10 x 120 g
Adventure Menu Piščančja Tikka Masala z basmati rižem 10 x 120 g
103,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka