Dišava za prostor Ipuro Lovely Flowes -

Dišava za prostor Ipuro Lovely Flowes -

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Najbolj prepoznana blagovna znamka za dišave za dom IpuroIpuro danes velja za najbolj prepoznavno blagovno znamko dišav za prostore v Nemčiji. Estetska zasnova izdelkov i... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Maremico.si ponudbi
Ponudba trgovine Maremico.si za izdelek Dišava za prostor Ipuro Lovely Flowes -. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0217750D
Prijavi napako
Najbolj prepoznana blagovna znamka za dišave za dom IpuroIpuro danes velja za najbolj prepoznavno blagovno znamko dišav za prostore v Nemčiji. Estetska zasnova izdelkov in vrsta izvrstnih kombinacij dišav so bile ključ do revolucije, ki jo je na področju odišavljanja prostora naredil ipuro. Blagovno znamko že leta vodijo kvaliteta in raznolikost izdelkov, ki jih ponujajo.Zakaj izbrati dišave za dom ipuro?- Poslovite se od neprijetnih vonjav v prostorih- Pričarajte domače vzdušje s prijetnim, aromatičnim vonjem- Elegantna steklenička poskrbi za idealno dekoracijo prostora- Vključene palčke iz ratana- Kvalitetna in znana blagovna znamka za dišave za dom IpuroKaj pomenijo različni vonji dišave za dom?Dišave za dom sestavljajo vrhnji ali zgornji vonji, srednji ali srčni in bazni ali spodnji vonji. Zgornji vonji so tisti, ki jih zavohamo takoj, ko odpremo stekleničko dišave za dom. Vonjamo jih zgolj nekaj minut, nato pa se njihovi toni porazgubijo. Po navadi so to pretežno sladki/sadni vonji.Srednji vonji se imenujejo tudi srce dišave oz. parfuma. Lahko so precej različni vonji (sadni, začimbni, cvetlični, lesni, itd.). Vonjamo jih navadno nekaj ur. So tiste vonjave, ki na splošno v dišavi za dom prevladujejo.Bazni vonji ostanejo z nami najdlje. Gre za globoke vonje, ki jih lahko zavohamo šele kasneje, vsaj pol ure po tem, ko stopimo v prostor. Navadno gre za vonje lesa, začimb, sandalovine ali ambre.Ratanove palčkePalčke iz ratana so najbolj primerne za dišave za dom. Palčke vstavimo v posodico, da tekočina lepše izhlapeva. Le te namreč absorbirajo aromatično tekočino in prostor napolnijo s prijetnimi vonji. Ker so palčke votle, so zelo učinkovite. Na nekaj dni jih lahko obrnemo in s tem povečamo intenzivnost vonja.Nasvet: v manjših prostorih uporabite manj palčk. S tem bo vonj manj intenziven, tekočina pa vam bo služila dlje časa.Tehnični podatkiKolekcija: EssensialsProstornina: 200 ml ali 100 mlLahko vnetljiva in hlapljiva tekočina. Lahko povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hranite ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Po uporabi temeljito izperite roke.PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če je mogoče, odstranite obstoječe kontaktne leče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.
Dišava za prostor Ipuro Lovely Flowes -
Dišava za prostor Ipuro Lovely Flowes -
12,29 €
v Maremico.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka