Nogavice Modal Set 2,5

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Če ne zlepa pa zgrda! BUSHMAN se je odločil, da bo enkrat za vselej odpravil večno težavo človeka z nogavicami, in predstavlja edinstveni komplet “požeruhov” nogavic 2+2=... Preberi cel opis
13,90 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o bushman.si ponudbi
Ponudba trgovine bushman.si za izdelek Nogavice Modal Set 2,5. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02175B6E
Prijavi napako
Če ne zlepa pa zgrda! BUSHMAN se je odločil, da bo enkrat za vselej odpravil večno težavo človeka z nogavicami, in predstavlja edinstveni komplet “požeruhov” nogavic 2+2=5 . Ni ti treba iskati izgubljene nogavice, preprosto nosi rezervno. Kot lahko od zdaj naprej reče vsak pravi bušman: požeruh je jedel, par nogavic pa je ostal cel! Te višje gležnjarske nogavice, primerne za celoletno nošenje in nizke čevlje, smo izdelali iz mešanice modala - ekološko obdelane naravne celuloze - in bombaža. Modal je mehkejši od bombaža, zato so nogavice BUSHMAN MODAL zelo prijetne na otip, hkrati pa zaradi bombaža ohranjajo potrebno trdnost. Udoben medicinski rob in elastična nit po celotni nogavici zagotavljata idealno prileganje nogi, zato se nogavica ne zvija. To so preprosto zračne, mehke in udobne nogavice, ki odlično odvajajo znoj, so unisex in primerne tudi za ekstremno vadbo. In mimogrede: plačaš štiri, dobiš pet! Specifikacije: 40 % modal 40 % bombaž 13 % poliamida 7 % elastana
Nogavice Modal Set 2,5
Nogavice Modal Set 2,5
13,90 €
v bushman.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka