Kondela garderobna omara KORNY

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pomanjkanje prostora za shranjevanje je težava v številnih gospodinjstvih. Iščemo pohištvo, ki naj ne bi imelo le praktične, temveč tudi estetske fun... Preberi cel opis
Cena z dostavo
258,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kondela.si ponudbi
Ponudba trgovine Kondela.si za izdelek Kondela garderobna omara KORNY. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
52
Material
Odpiranje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02173530
Prijavi napako
Pomanjkanje prostora za shranjevanje je težava v številnih gospodinjstvih. Iščemo pohištvo, ki naj ne bi imelo le praktične, temveč tudi estetske funkcije.Garderobna omara KORNY izpolnjuje obe zahtevi. Ne ponuja le veliko prostora za shranjevanje, ampak bo tudi okusen dodatek za vaš dom.

Narejena je iz laminirane DTD z vzorcem hrasta sonoma. Je kombinirana in razdeljena na del za obešalnike, police in predale . Na štirivratni omari KORNY so na straneh deli z obešalniki. V vsakem od teh delov sta tudi polica in obešalni drog. Učinkovito uporabo prostora za shranjevanje omogočajo dve police, ki se nahajata za vrati dveh predalov. Moderna in elegantna omara KORNY je kvaliteten slovaški izdelek. Opremite svoj dom s kakovostjo in slogom!
Kondela garderobna omara KORNY
Kondela garderobna omara KORNY
249,00 €
v Kondela.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka