Kondela jedilni set TEMPO-KONDELA KOMINOR TIP 1 (porcelan), 18 kosov

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemna jedilnica je zdaj lahko tudi del vaše kuhinje. Če iščete izjemen kos, ki bo popestril Vašo mizo in vsakemu kosilu ali večerji dodal pridih po... Preberi cel opis
Cena z dostavo
44,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kondela.si ponudbi
Ponudba trgovine Kondela.si za izdelek Kondela jedilni set TEMPO-KONDELA KOMINOR TIP 1 (porcelan), 18 kosov. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Komplet jedilnega servisa
da
Število kosov v kompletu
18
Vrsta servisa
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0217326C
Prijavi napako
Izjemna jedilnica je zdaj lahko tudi del vaše kuhinje. Če iščete izjemen kos, ki bo popestril Vašo mizo in vsakemu kosilu ali večerji dodal pridih posebne priložnosti, je ta porcelanski jedilni set KOMINOR TIP 1 prava rešitev za Vas. Zanimiva zasnova v kombinaciji s subtilno dozo elegance bo navdušila Vaše goste. Na snežno beli barvi tega seta do izraza pride čudovit vzorec rumenih cvetov z zelenimi listi. Set je izdelan iz porcelana in vsebuje 18 krožnikov. V setu lahko najdete 6 plitkih krožnikov za glavno jed, 6 globokih krožnikov za juhe in desertnih krožnikov.

Novi jedilni set za Vaš dom? Zanesite se na kvaliteto porcelana.

Kakovost, plemenitost in prefinjenost. S temi izrazi bi lahko opisali material, katerega zgodovina sega v starodavno Kitajsko. Čeprav porcelan spada v družino "keramike", je mogoče porcelan že na prvi pogled razlikovati od keramičnih izdelkov. Porcelanski krožniki, skodelice in čajniki so mehkejši, nežnejši, s čistimi linijami. Njihova proizvodnja je dražja, kar se odraža v njihovi visoki kakovosti. Porcelan ni keramika v pravem pomenu besede. Od keramike se razlikuje tako po sestavi kot po postopku izdelave. Porcelan je snežno bel z visokim sijajem ter čudovitih barv, pogosto okrašen z različnimi cvetličnimi, geometrijskimi ali orientalskimi vzorci. Porcelanski set je idealen za praznično obedovanje. Pogosto se prenaša iz generacije v generacijo, zato je popoln za ohranjanje življenjskih zgodb in spominov.
Kondela jedilni set TEMPO-KONDELA KOMINOR TIP 1 (porcelan), 18 kosov
Kondela jedilni set TEMPO-KONDELA KOMINOR TIP 1 (porcelan), 18 kosov
35,00 €
v Kondela.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka