Kondela boxspring postelja FERATA, 140x200cm, siva-rjava

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potopite se v sanje. Zjutraj se zbudite spočiti in poln energije. Edinstvena, zračna in prostorna postelja FERATA 140 x 200 bo poskrbela za maksi... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kondela.si ponudbi
Ponudba trgovine Kondela.si za izdelek Kondela boxspring postelja FERATA, 140x200cm, siva-rjava. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Primerna za vzmetnice
Tip postelje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02173063
Prijavi napako
Potopite se v sanje. Zjutraj se zbudite spočiti in poln energije. Edinstvena, zračna in prostorna postelja FERATA 140 x 200 bo poskrbela za maksimalno udobje. Njegova zasnova odlično prikazuje harmonijo. Oblazinjena je s tkanino Colet v svetlo sivi barvi. V postelji je tudi vzmetnica, ki bo poskrbela za popoln in nemoten spanec. Konstrukcija postelje je lesena in trdna ter zagotavlja nosilnost na posteljo do 120 kg. Navsezadnje kakovost našega spanca določa kakovost naših dni. Cenili boste tudi prostor za shranjevanje, ki je del postelje. Do njega lahko dostopate tako, da nagnete zgornji sprednji del postelje.

Postelje Boxspring bodo poskrbele za veliko boljši spanec kot tiste, ki jih poznate doslej. Naša udobna postelja FERATA z vzmetno plastjo vam bo omogočila  luksuzen spanec. Visok vzglavni del  je zaradi zaobljenih robov videti mehek in nežen. Oblazinjenje je dekorativno šivano, kar daje postelji kanček elegance. Spodnja lesena konstrukcija je oblazinjena s tkanino. Postelja ima tudi vzmetnico, ki vsebuje kakovostno vzmetno jedro.
Kondela boxspring postelja FERATA, 140x200cm, siva-rjava
Kondela boxspring postelja FERATA, 140x200cm, siva-rjava
585,00 €
v Kondela.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka