SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Fold 4 12GB/512GB, Phantom Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Galaxy Z Fold4 je rezultat trajnih inovacij na področju pametnih telefonov Samsung Galaxy in najzmogljivejši pametni telefon podjetja Samsung doslej. Z Fold4 združuje str... Preberi cel opis
2.740,67 €
3-7 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-9 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 18. 04. 2024 ob 09:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Proizvajalec
5G
da
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0213E5A9
Prijavi napako
Galaxy Z Fold4 je rezultat trajnih inovacij na področju pametnih telefonov Samsung Galaxy in najzmogljivejši pametni telefon podjetja Samsung doslej. Z Fold4 združuje strokovno znanje in izkušnje strokovnjakov podjetja Samsung na področju mobilne tehnologije. Tako je nastala naprava z večjo funkcionalnostjo, ne glede na to, ali je odprta, zaprta ali v načinu Flex. Poleg tega je prva naprava, ki že tovarniško vsebuje operacijski sistem Android 12L, posebno različico operacijskega sistema Android, ki jo je Google ustvaril za izkušnje z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami.

Večopravilnost na telefonu Z Fold4 je enostavnejša kot kdajkoli prej, zato lahko uporabniki tudi na poti opravijo več dela. Nova opravilna vrstica zagotavlja podobno postavitev kot na računalniku in omogoča dostop do priljubljenih in nedavnih aplikacij. Večopravilnost je tudi bolj intuitivna zaradi novih možnosti potega. Takoj lahko preklopite celozaslonske aplikacije na pojavna okna ali razdelite zaslon na polovico in tako pridobite več načinov za večopravilnost.

Partnerstvo podjetja Samsung z Googlom in Microsoftom dviguje večopravilnost na višjo raven. Googlove aplikacije, vključno s Chromom in Gmailom, zdaj podpirajo funkcijo povleci in spusti, kar uporabnikom omogoča hitro kopiranje in lepljenje povezav, fotografij in drugega iz ene aplikacije v drugo. S storitvijo Google Meet se lahko uporabniki zdaj povežejo z več ljudmi in uživajo v virtualnih skupnih dejavnostih, vključno s skupnim gledanjem videoposnetkov na YouTubu ali igranjem iger v videoklicu. Microsoftov pisarniški paket Office in Outlook izkoriščata prednosti zložljivega zaslona in zagotavljata več informacij na zaslonu ter hitrejše načine interakcije z vsebino. Večopravilnost je dopolnjena s funkcionalnostjo pisala S Pen, ki omogoča risanje in beleženje na poti s priročnim shranjevanjem v stoječem ovitku s S Pen pisalom.

Galaxy Z Fold4 posname osupljive fotografije in videoposnetke z nadgrajenim širokim objektivom s 50 MP in objektivom s 30-kratno povečavo v prostoru. Različni načini kamere, vključno z večjo karto povečave, ki je aktivirana v načinu Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie, so prilagojeni tako, da izkoriščajo edinstven faktor oblike za večjo prilagodljivost zajemanja. Z večjo velikostjo slikovnih pik, 23 odstotkov svetlejšim tipalom, in izboljšano procesorsko zmogljivostjo pa lahko uporabniki zajemajo jasne slike tudi ponoči.

Vsebina na 19,3-centimetrskem oz. 7,6-palčnem glavnem zaslonu je s svetlejšim zaslonom, prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz in manj vidno kamero pod zaslonom (UDC) z novo razpršeno razporeditvijo podpikslov še bolj poglobljena in razločna. Priljubljene aplikacije družbenih medijev, kot je Facebook, so optimizirane za izkušnjo na velikem zaslonu, da je vsebina še bolj prijetna. Ali pa odprite najljubše aplikacije pretočnih storitev za zabavo, kot je Netflix, in glejte prostoročno z načinom Flex. Pri neoptimiziranih aplikacijah lahko uporabniki upravljajo napravo, ne da bi motili vsebino, z novo ploščico na dotik v načinu Flex, ki zagotavlja natančnost pri ustavljanju, previjanju in predvajanju videoposnetkov ali približevanju in oddaljevanju vsebine, ko je naprava v načinu Flex.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Fold 4 12GB/512GB, Phantom Black
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Fold 4 12GB/512GB, Phantom Black
2.740,67 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka