Capital Sports Atilla, akupresurna podloga z vzglavnikom, bombaž – lan, sivka (SPL5-AkupresmatLG)

Capital Sports Atilla, akupresurna podloga z vzglavnikom, bombaž – lan, sivka (SPL5-AkupresmatLG)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ali sanjate o blagodejni masaži celega telesa neodvisno od tujih rok? Ekstravaganten masažni komplet Atilla Set Elite od podjetja Capital Sports Superletic vam to lahko z... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek Capital Sports Atilla, akupresurna podloga z vzglavnikom, bombaž – lan, sivka (SPL5-AkupresmatLG). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Namen
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0213BBC2
Prijavi napako
Ali sanjate o blagodejni masaži celega telesa neodvisno od tujih rok? Ekstravaganten masažni komplet Atilla Set Elite od podjetja Capital Sports Superletic vam to lahko zagotovi. Zdaj lahko kadarkoli naredite nekaj dobrega zase, lahko kadarkoli sprostite vso napetost v udobju svojega doma, v parku ali na uri joge. Akupresurni komplet lahko preprosto vzamete s sabo povsod in sicer v torbi s čudovitim potiskom. Masažne podloge sproščajo napetost, vzglavniku in blazini dajejo duhovno dimenzijo z umetniškim dizajnom lotosovega cveta. Napetost v vratu, migrena, utrujena stopala ali bolečina v drugih delih telesa: vse imate lahko pod nadzorom. Zahvaljujoč akupresurni podlogi Capital Sports Superletic Atilla Set Elite si lahko olajšate bolečine in se sprostite. Namestite blazino in vzglavnik po svojih potrebah in opravite primerne gibe – trde konice masažne podloge delujejo na posamezne mišice v natančnih točkah in mišice masirajo. Tlak lahko spreminjate s premikanjem teže telesa. V priloženem priročniku lahko najdete navodila glede položajev in premikanja po podlogi. Priročnik vsebuje slikovna navodila za izvajanje veliko vaj. Akupresura stimulira mišice in izboljša prekrvavitev, kar je dobrodošlo zlasti v primeru, da vas pogosto zebe. Aromaterapija skupaj s počitkom: dišava prave sivke ima dokazljivo sprostitvene učinke na organizem. Masažni vzglavnik zato vsebuje dodatne dišečo vrečko, zaradi česar vzglavnik nudi dvojno raven udobja za vrat. Koristna in zdrava ni samo uporaba masažnega kompleta, ampak tudi njene lastnosti. Prevleke so izdelane iz trajnostne mešanice bombaža in lana ter napolnjene z materialom dolge življenjske dobe. Ajdovo polnilo v vzglavniku za vrat nudi zaradi njegove haptike dodatne masažne učinke in koža ga dobro prenaša. Sama masažna podloga je napolnjena s čistim kokosovim vlaknom, ki je prijazno do telesa in kože. Kokosovo vlakno poleg tega odganja pršice. Čudovit dizajn z mandalo in samoakupresura lajšata bolečine: odkrijte svojo samozdravilno moč, okrepite svoj krvni obtok in počutite se na splošno dobro z akupresurnim kompletom Capital Sports Superletic Atilla!
Capital Sports Atilla, akupresurna podloga z vzglavnikom, bombaž – lan, sivka (SPL5-AkupresmatLG)
Capital Sports Atilla, akupresurna podloga z vzglavnikom, bombaž – lan, sivka (SPL5-AkupresmatLG)
53,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka