Nils Camp NC3045 Folding Chair Firebird

Nils Camp NC3045 Folding Chair Firebird

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zložljiv stol za kampiranje je idealen za sprostitev ob jezeru, za ribolov, za festival ali na primer za počitnice v šotoru. St... Preberi cel opis
21,89 €
1-10 dni
Cena z dostavo
25,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Nils Camp NC3045 Folding Chair Firebird. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta pohištva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02139695
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Zložljiv stol za kampiranje je idealen za sprostitev ob jezeru, za ribolov, za festival ali na primer za počitnice v šotoru. Stabilna konstrukcija je izdelana iz jeklenih cevi premera 15 milimetrov, ki so med seboj povezane s pomočjo kvalitetnih zakovic. Prevleka je izdelana iz najlona Oxford 600D. Ta tkanina je maksimalno odporna na poškodbe in vremenske razmere, kot sta dež in sneg. Vsa mesta, kjer je pokrov pritrjen na konstrukcijo, so opremljeni s plastičnimi ojačitvami s šivi. Kombinacija kakovostne konstrukcije in trpežne tkanine zagotavlja nosilnost do 110 kilogramov. Plastične noge imajo obliko kvadrata in povečujejo stabilnost stola, preprečujejo njegovo premikanje in ne pogrezajo v mehka tla (kot je pesek). Naslone za roke je mogoče nastaviti po višini s preprostim premikanjem zadnjega dela vzdolž profila konstrukcije. Desni naslon za roke je opremljen s košaro, kamor lahko udobno spravite manjšo stekleničko ali skodelico.
Nils Camp NC3045 Folding Chair Firebird
Nils Camp NC3045 Folding Chair Firebird
21,89 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka