Country Life BIO Fižol pinto 14x500 g
BIO Fižol pinto -srednje velik fižol s pegasto lupino in rahlo pikantnim okusom, primeren ne le za mehiško kuhinjo
BIO Fižol pinto bo s svojim rahlo pikantnim ...
Preberi cel opisPODOBNI IZDELKI
BIO Fižol pinto -srednje velik fižol s pegasto lupino in rahlo pikantnim okusom, primeren ne le za mehiško kuhinjo
BIO Fižol pinto bo s svojim rahlo pikantnim okusom navdušil vse, še posebej pa ljubitelje mehiške kuhinje. Gre za srednje velik fižol s pegasto lupino, ki ima odlične hranilne lastnosti in širok spekter uporabe. Ima mokasto konsistenco in je redno del burritov, zavitkov ali juh. Lahko pa ga uporabite tudi za pripravo kaš, omak, solat ali namazov. Zanesljivo vas bo nasitil in s prehranskega vidika dopolnili dragocene hranilne snovi.
Izjemne hranilne lastnosti zagotavlja visoka vsebnost beljakovin, kompleksnih ogljikovih hidratov in vlaknin ter nizka vsebnost maščob. Fižol pinto je treba pred kuhanjem vsaj osem ur namakati v vodi. Nato je njegova priprava zelo preprosta in hitra. BIO fižol Pinto izvira iz ekološke pridelave. To bodo cenili vegani in tisti, ki prisegajo na hrano iz trajnostnega kmetijstva.
BIO Fižol pinto in njegove prednosti
srednje velik pegast fižol
visoka vsebnost beljakovin in kompleksnih ogljikovih hidratov
bogat z vlakninami
nizka vsebnost maščob
rahlo pikanten okus in mokasta konsistenca
del mehiške kuhinje
ponuja širok spekter uporabe
primeren za pripravo burritov, zavitkov, juh, kaš, omak, solat ali namazov
izvira iz ekološke pridelave
primeren za vegane
Sestava
BIO Fižiol pinto.
Priprava
BIO Fižol pinto namočite v vodo za 8 do 12 ur, sperite in kuhajte 45 minut do mehkega.
Tabela hrnailnih vrednosti
Hranilne vrednosti | 100 g |
Eneregijska vrednost | 1 274 kJ / 303 kcal |
Maščobe | 2.1 g |
od tega nasičene | 0.3 g |
Ogljikovi hidrati | 42 g |
od tega sladkorji | 3.3 g |
Beljakovine | 18 g |
Vlaknine | 21 g |
Sol | 0.03 g |
Opozorilo
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C in relativni vlažnosti do 70 %. Zaščitite pred sončno svetlobo.
Lahko vsebuje sledi glutena.