VanaVita BIO Tofu 6 x 240 g

VanaVita BIO Tofu 6 x 240 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

BIO Tofu - rastlinska alternativa mesu in siru z visoko vsebnostjo beljakovin, lahko se uporablja v hladnih in toplih jedeh

BIO Tofu je odlična alternativa siru... Preberi cel opis

25,95 € -15 %
21,95 €
1-2 dni
-15 %25,95 €
z dostavo 25,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
25,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:20.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek VanaVita BIO Tofu 6 x 240 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0211E08D
Prijavi napako

BIO Tofu - rastlinska alternativa mesu in siru z visoko vsebnostjo beljakovin, lahko se uporablja v hladnih in toplih jedeh

BIO Tofu je odlična alternativa siru ali mesu, ki se ponaša z visoko vsebnostjo beljakovin. To spodbuja rast in vzdrževanje mišične mase, hkrati pa pomaga ohranjati zdrave kosti. Zaradi tega je precej priljubljen med športniki, ljubitelji zdravega načina življenja, pa tudi med ljudmi, ki želijo shujšati, a bi radi ohranili največjo količino mišične mase.

Tofu je narejen iz opranih sojinih zrn, ki jih pustijo namakati. Ko se namočijo, jih pretlačijo v fino sojino kašo, ki jo nato prekuhajo in nadalje obdelujejo, dokler ne dobijo končnega izdelka. Je nevtralnega okusa, zato se bo odlično podal k vsaki jedi. Zaradi tega je priljubljen med ljudmi, ki se jim zdijo okusi drugih mesnih ali sirnih nadomestkov preveč izraziti. Če imate radi izdelke s preprostim profilom sestavin, boste zagotovo veseli, da je ta tofu najvišje BIO kakovosti in ne vsebuje nepotrebnih aditivov.

Ta posebna vrsta tofuja nima okusa, zato ga lahko začinite po svojih željah. Uporaba tofuja v kuhinji je neomejena. Ne zahteva toplotne obdelave, kar pomeni, da ga lahko uporabite za pripravo okusnih zelenjavnih namazov, solat ali pa ga uporabite namesto sira in šunke na kruhu. Lahko ga tudi pečete, cvrete, pečete na žaru ali dušite in postrežete s poljubno prilogo. A to še ni vse, spretni kuharji ga lahko spremenijo v veganske burgerje, različne omake in zelenjavne mešanice, ki bodo bogate z beljakovinami. In ne pozabimo na tiste, ki si želijo nekaj sladkega. Z lahkoto ga zmešate z zamrznjenim sadjem in tako ustvarite okusen veganski sladoled. Na enak način ga lahko naribamo in dodamo v testo ter s tem povečamo vsebnost beljakovin. Domišljiji ni meja, zagotovo pa boste našli še veliko drugih načinov uporabe te rastlinske dobrote.

Čeprav je tofu rastlinskega izvora, to ne pomeni, da je samo za vegetarijance in vegane. Marsikdo, ki se ne izogiba živalskim proizvodom, ga z veseljem vključi v svoje jedi. Alternative rastlinskega izvora so odličen način za popestritev prehrane vseh nas.

BIO Tofu in njegove prednosti

rastlinska alternativa mesu in siru brez okusa
visoka vsebnost beljakovin
ne vsebuje sladkorja
BIO kakovost
prispeva k rasti in vzdrževanju mišične mase
lahko ga uporabite v hladnih in toplih jedeh
kot nalašč za sladke in slane jedi

Sestavine

Voda, BIO tofu (BIO soja, kalcijev sulfat) 49%, morska sol.

Priporočena uporaba

Rastlinski nadomestek za meso. Pripravljen za neposredno uporabo ali nadaljnjo predelavo.

Prehranska dejstva

Hranilne vrednosti100 g
Energijska vrednost 293 kJ / 70 kcal
Mapčobe 4 g
od tega nasičene maščobe 0,6 g
Ogljikovi hidrati 0,9 g
od tega sladkorji 0 g
Beljakovine 7,2 g
Sol 0,81 g

Opozorilo

Shranjujte na suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe in pri sobni temperaturi.

Najbolje uporabiti do: Preverite embalažo.

Informacije o alergenih: Alergeni so označeni s krepkim tiskom v razdelku o sestavinah.

VanaVita BIO Tofu 6 x 240 g
VanaVita BIO Tofu 6 x 240 g
21,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka