JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8, moder

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW8 - Moder
JIMMY zoper lepljive in zasušene madeže, dlake hišnih ljubljenčkov, prašne delce, in ostalo nesnag...
Preberi cel opis
269,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8, moder. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Napajanje
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01981992
Prijavi napako
Pokončni brezžični sesalnik JIMMY HW8 - Moder
JIMMY zoper lepljive in zasušene madeže, dlake hišnih ljubljenčkov, prašne delce, in ostalo nesnago, ki vidno leži na tleh uspešno bije svoj boj tudi z nežnejšo različico HW8, katera tako kot njena zmogljivejša verzija Pro predstavlja novo in enostavnejšo izkušnjo sesanja in mokrega čiščenja hkrati s čimer prihrani vaš dragoceni čas.

Njegove tehnične lastnosti razkrivajo, da ga poganja 220W motor kateri lahko ustvari 7.000Pa sesalnega tlaka, pri samem delovanju so vam na voljo dve stopnji hitrosti, pri čemer vam višja zmogljivost ne bo povzročala dodatnega hrupa, za enostavnejše premikanje po prostorih pa bo poskrbela lahka 5.23 kilogramska brezžična zasnova.

Tako kot Pro verzija, vam tudi klasični HW8 model poleg sesanja omogoča tudi mokro čiščenje zasušenih madežev, pri tem tla tudi posuši in ne pušča nezaželenih sledi brisanja. Zahvaljujoč precizni zasnovi brizganja in nadzora nad razprševanjem in doziranjem vodnega curka boste tako lahko imeli prosto izbiro kdaj in kje tla tudi mokro očistiti. Njegovo inovativno delovanje je omogočeno s tehnologijo dvojnih rezervoarjev, pri čemer sta le-ta ločena in snemljiva, tako imamo na eni strani 450ml rezervoar za čisto vodo ter na drugi 350ml rezervoar kjer se nabirajo posesani prašni delci ter umazana voda. Sesalnik se lahko pohvali, da je kos tudi najbolj trdovratnim in mastnim madežem kot so kava ali celo jajce, uporabljali pa ga boste lahko tudi na najbolj občutljivih površinah kot so marmor, parket, laminat, vinil.
Ko je čiščenje končano sesalnik enostavno postavite na podstavek polnilca, z enim samim pritiskom na gumb pa bo naprava prešla v samočistilni program, kateri omogoča pretok čiste vode znotraj vseh svojih kanalov vse do glavnega valja in čistilne krtače tako, da prepreči nepotrebno nabiranje nesnage in neprijetne vonjave.

HW8 je ravno tako obogaten z vgrajenim pametnim LED zaslonom, kateri prikazuje informacije v realnem času vključno z nastavitvami moči, stanjem baterije, načinom čiščenja, nivojem rezervoarja čiste in umazane vode ter opozorili, da morate doliti ??čisto vodo oziroma izprazniti umazano.

Za konec naj omenimo, da tudi HW8 različica prihaja z zamenljivo 2500mAH litijevo baterijo, ki omogoča avtonomijo za do 25 minut uporabe, tako lahko z enim polnjenjem za katerega boste potrebovali pičlih 5ur opravite celotno čiščenje vaše hiše.
 
JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8, moder
JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8, moder
269,90 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka