JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8 Pro, vijoličen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lepljivi in zasušeni madeži, odtisi in dlake hišnih ljubljenčkov, prašni delci, ki vidno ležijo na vaših tleh,.. te in številne ostale ... Preberi cel opis
369,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
371,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8 Pro, vijoličen. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Napajanje
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0211C4DA
Prijavi napako
Lepljivi in zasušeni madeži, odtisi in dlake hišnih ljubljenčkov, prašni delci, ki vidno ležijo na vaših tleh,.. te in številne ostale nesnage so samo delček naših vsakodnevnih izzivov s katerimi se srečujemo pri čiščenju našega doma. JIMMY je za boj proti temu izumil nov pametni brezžični sesalnik JIMMY HW8 Pro, kateri bo vzpostavil novo in enostavnejšo izkušnjo sesanja in mokrega čiščenja tal hkrati ter vam tako prihranil vaš dragoceni čas.

Če se za začetek dotaknemo njegovih tehničnih lastnosti vidimo, da ga poganja visoko učinkovit 300W brezkrtačni digitalni motor kateri lahko ustvari kar 15.000Pa sesalnega tlaka. Pri njegovem delovanju so vam na voljo dve stopnji hitrosti, pri čemer vam višja zmogljivost ne bo povzročala dodatnega hrupa, za enostavnejše premikanje po prostorih pa bo poskrbela lahka 5.43 kilogramska brezžična zasnova.

Novi JIMMY-ev lepotec poleg sesanja omogoča tudi mokro čiščenje zasušenih madežev, pri tem tla tudi posuši in ne pušča nezaželenih sledi brisanja. Zahvaljujoč precizni zasnovi brizganja in nadzora nad razprševanjem in doziranjem vodnega curka boste tako lahko imeli prosto izbiro kdaj in kje tla tudi mokro očistiti. Njegovo inovativno delovanje je omogočeno s tehnologijo dvojnih rezervoarjev, pri čemer sta le-ta ločena in snemljiva, tako imamo na eni strani 450ml rezervoar za čisto vodo ter na drugi 350ml rezervoar kjer se nabirajo posesani prašni delci ter umazana voda. Sesalnik se lahko pohvali, da je kos tudi najbolj trdnovratnim in mastnim madežem kot so kava ali celo jajce, uporabljali pa ga boste lahko na vseh vrstah površin, tudi na najbolj občutljivih kot sta marmor ali parket.

Sesalnik zajema tako napredne funkcije sesanja, čiščenja in brisanja kot tudi praktične večnamenske za globinsko čiščenje, kar še zlasti ustreza lastnikom hišnih ljubljenčkov.

HW8 Pro prihaja obogaten z vgrajenim pametnim LED zaslonom, kateri prikazuje informacije v realnem času vključno z nastavitvami moči, stanjem baterije, načinom čiščenja, nivojem rezervoarja čiste in umazane vode ter opozorili, da morate doliti ??čisto vodo oziroma izprazniti umazano.

Ko je čiščenje končano lahko sesalnik enostavno postavite na podstavek polnilca, z enim samim pritiskom na gumb pa bo naprava prešla v samočistilni program, kateri omogoča pretok čiste vode znotraj vseh svojih kanalov vse do glavnega valja in čistilne krtače tako, da prepreči nepotrebno nabiranje nesnage in neprijetne vonjave.

Za konec naj povemo, da nova pridobitev iz JIMMY družine prihaja z zamenljivo litijevo baterijo, ki omogoča avtonomijo za do 35 minut uporabe, tako lahko z enim polnjenjem za katerega boste potrebovali pičlih 5ur opravite celotno čiščenje vaše hiše.
JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8 Pro, vijoličen
JIMMY pokončni brezžični sesalnik HW8 Pro, vijoličen
369,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka