CRANE SUP deska za veslanje 6502156_B-XY

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Napihljiva SUP deska (Stand Up Paddle Board) ponuja optimalno zabavo v prostem času. Primerna je za začetnike ali napredne uporabnike. V samo nekaj minutah ga je mog... Preberi cel opis
303,94 € -41 %
179,99 €
2-7 dni
-41 %303,94 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o woolf-shop.si ponudbi
Ponudba trgovine woolf-shop.si za izdelek CRANE SUP deska za veslanje 6502156_B-XY. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
SUP oprema
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02118461
Prijavi napako
Napihljiva SUP deska (Stand Up Paddle Board) ponuja optimalno zabavo v prostem času. Primerna je za začetnike ali napredne uporabnike. V samo nekaj minutah ga je mogoče napihniti in zabava se lahko začne. Z 2-komorno konstrukcijo deska nudi večjo varnost in stabilnost. Deska meri 305 x 76 x 15 cm, je lahko prenosljiva (teža le 10 kg) in ima največjo nosilnost 115 kg. EVA baza deske zagotavlja optimalen oprijem in ščiti pred zdrsom. SUP je opremljen s praktičnim kovčkom, z zračno črpalko z manometrom, varnostno vrvjo, plavutmi, kompletom za popravilo, poseben dodatek pa je naslon za kajak in dvostransko veslo,  s katerim lahko veslate v sedečem položaju. Priložena varnostna vrv zagotavlja, da deska vedno ostane blizu, tudi če padete v vodo. Manjše poškodbe ali puščanje ventilov je mogoče hitro popraviti s priloženim kompletom za  popravilo in podrobnimi navodili. Če se na trupu pojavi mehurček, kot je na sliki (brez panike ). Morate ga le previdno preluknjati in spustiti zrak ter luknjico zalepiti z lepilom, ki je priložen v kompletu za popravilo. Najpogostejši vzrok za to je, daljša izpostavljenost SUP-a močnemu soncu. Zaradi tega se zgornja plast loči od trupa, vendar ga je mogoče hitro popraviti na licu mesta in to ni razlog za reklamacijo.

OPOMBA: Zakaj tako dober izdelek po odlični ceni? Gre za tako imenovani B-STOCK izdelek, kar pomeni, da je služil kot razstavni/predstavitveni izdelek in morda ni v originalni škatli. Po predstavitvi je bil SUP pregledan, dodatno testiran, prepakiran in BREZPLAČNO pride na vaš domači naslov. Možne so manjše praske ali sledi uporabe. Garancija na artikel je eno leto, dovolj je le da shranite račun.
CRANE SUP deska za veslanje 6502156_B-XY
CRANE SUP deska za veslanje 6502156_B-XY
179,99 €
v woolf-shop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka