Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav

Ohranite ozračje vašega doma čisto in sveže s pomočjo Petkit Pura Air odstanjevalca vonjav, le-ta z vgrajenim inf... Preberi cel opis

19,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
24,90 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020F9DF1
Prijavi napako

Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav

Ohranite ozračje vašega doma čisto in sveže s pomočjo Petkit Pura Air odstanjevalca vonjav, le-ta z vgrajenim infrardečim senzorjem samodejno odstrani neprijetne fekalne vonjave in sprošča negativne ione za preprečitev nastanka virusov ter nezaželenih bakterij.

Petkit Pura Air je za boj zoper nezaželene vonjave in bakterije zasnovan z visoko vsebnostjo polimerov pridobljenih iz 20 naravnih rastlinskih sestavin, tako je nestrupen in varen za uporabo. Njegovo delovanje tako razgradi molekule dušika in vodikovega sulfida s čimer odstrani neprijetne vonjave in osveži zrak kot v naravi. Notranjost novega odstranjevalca je opremljena z ventilatorjem za prezračevanje, ki odvaja čist zrak in hkrati zadržuje nezdrave delce.

Pura Air zajema 2 načina proaktivnega razprševanja – prostor tako odišavi na vsakih 6 ur ali pa z induktivnim načinom samodejne prepoznave, ko hišni ljubljenček vstopi v prostor.

Za najboljše rezultate namestite Pura Air v bližino mačjega stranišča oziroma ležišča vašega psa. Odstranjevalec vonjav deluje s pomočjo 3-AAA baterij in filtrirne enote brez vonja katera lahko zdrži do 90 dni. Dodatne odišavljene in neodišavljene filtrirne enote je mogoče dokupiti in jih zlahka namestiti v napravo.

Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav
Petkit Pura Air - Pametni Odstranjevalec Vonjav
19,90 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka