PIONEER avtoradio SPH-DA160DAB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
2-Din SPH-160DAB vam omogoča povezavo z združljivim telefonom iPhone ali Android z enim samim kablom USB, ki vam omogoča, da na nadzorni plošči na priročen način n... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Centralno skladišče: 4 Celovec: 4 Gradec: 1 Beljak: 0

Cena je bila osvežena danes ob 02:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Kmalu na zalogi Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tehnoshop ponudbi
Proizvajalec
Barva
Barvni zaslon Slika na zaslonu je lahko iz več barv (barvni zaslon) ali samo v črno-beli kombinaciji (črno-bel zaslon). Seveda je za vsakodnevno uporabo boljši barvni zaslon, saj lahko na njem med drugim gledate tudi slike, filme itd.
da
Bluetooth
da
DAB sprejemnik
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D6E053
Prijavi napako
2-Din SPH-160DAB vam omogoča povezavo z združljivim telefonom iPhone ali Android z enim samim kablom USB, ki vam omogoča, da na nadzorni plošči na priročen način nadzorujete Apple CarPlay, Android Auto in Waze (prek Android Auto ali Apple CarPlay). Predvaja DAB / DAB + digitalni radio, avdio / video vsebine iz naprav USB.
Poleg tega ima ta avtomobilski AV-predvajalnik Bluetooth, ki omogoča predvajanje glasbe ali prostoročno telefoniranje prek brezžične povezave.
Nadgradite svojo glasbo z visokokakovostnimi zvočnimi funkcijami: 13-pasovni grafični EQ vam omogoča, da nastavitve zvoka prilagodite svojim željam.
Apple CarPlay
Apple CarPlay Je pametnejši, varnejši in zabavnejši način uporabe iPhona® v avtomobilu. Apple CarPlay uporabnikom iPhonov omogoča neverjetno intuitiven način za klicanje, uporabo zemljevidov, poslušanje glasbe in dostop do sporočil z eno samo besedo ali dotikom. Apple CarPlay zahteva iPhone 5 ali novejšo različico z najnovejšo različico sistema iOS.
Android Auto
Android Auto platformo Android razširi v avto na način, ki je namenjen vožnji, samodejno pa vam prinese koristne informacije in jih razvrsti v preproste kartice, ki se prikažejo ravno takrat, ko so potrebne. Zasnovan je tako, da ne moti pozornost, tako da lahko ostanete osredotočeni na pot naprej. Android Auto je združljiv s telefoni Android s sistemom Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim. Android Auto morda ni na voljo v vseh napravah in ni na voljo v vseh državah ali regijah.
DAB+
DAB+ Uživajte v udobju poslušanja svojih najljubših radijskih postaj v kristalno čisti digitalni kakovosti, zahvaljujoč vgrajenemu sprejemniku Digital Radio.
Bluetooth
Prostoročno telefoniranje s širokopasovnim govorom, brezžično pretakanje zvoka (A2DP) z iskanjem izvajalcev, albumov in pesmi, preprostim seznanjanjem in nadzorom zvoka (AVRCP), je brezžična tehnologija Bluetooth® poskrbela, da je življenje v vozilu varnejše in bolj priročno.
6.8 Kapacitivni zaslon na dotik
6,8-palčni kapacitivni popolnoma raven zaslon na dotik, ki omogoča zelo podrobne hitre in odzivne poteze z več dotiki, kot je povečava s pritiskom na prst ter krmiljenje s prstom in drsenjem na dosegu roke.
Mechafree
Mechafree izdelek je zasnovan za sodobne digitalne glasbene formate.
USB vhod
Povežite katero koli napravo s kablom USB, da napolnite napravo ali poslušate čist in jasen zvok.
Spotify
Spotify S programom Spotify preprosto povežite pametni telefon in udobno brskajte po svojih najljubših seznamih predvajanja, albumih, skladbah in izvajalcih s pomočjo kontrolnikov glavne enote.
Waze
Waze je družabna GPS aplikacija za vožnjo / navigacijo, ki ponuja zemljevid, promet v realnem času in različne druge informacije, do katerih lahko dostopate na velikem zaslonu multimedijskih naprav, združljivih s Pioneer.
FLAC
Uživajte v digitalnih zvočnih datotekah FLAC brez izgube v vozilu z izhodom za predvajanje v kakovosti CD-ja, brez pretvorbe.
PIONEER avtoradio SPH-DA160DAB
PIONEER avtoradio SPH-DA160DAB
302,97 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka