EINHELL akumulatorska nitna kosa GE-CT 36/30 Li E-Solo (3411300), brez baterije in polnilca

EINHELL akumulatorska nitna kosa GE-CT 36/30 Li E-Solo (3411300), brez baterije in polnilca

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Akumulatorska kosa Einhell GE-CT 36/30 Li E je idealno orodje za obrezovanje trave na težko dostopnih mestih – tistih, ki jih običajne kosilnice ne dosežejo. B... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:43.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek EINHELL akumulatorska nitna kosa GE-CT 36/30 Li E-Solo (3411300), brez baterije in polnilca. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Koš za travo
ne
Širina košnje (cm)
30 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008FDC0B
Prijavi napako
Akumulatorska kosa Einhell GE-CT 36/30 Li E je idealno orodje za obrezovanje trave na težko dostopnih mestih – tistih, ki jih običajne kosilnice ne dosežejo. Brezstopenjsko nastavljiv teleskopski ročaj se lahko prilagodi različnim uporabnikom in omogoča enostavno, prijetno uporabo. Ponaša se s širino košnje 30 cm, poganjata pa jo dve Li-Ion bateriji z do 9.000 vrt/min, kar omogoča hitro in učinkovito košnjo trave. Glava kose omogoča uporabo nitke do debeline 2 mm ter je opremljena z zaščito, ki omogoča da ne poškodujete cvetja in drugih rastlin.

Kosa je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-CT 36/30 Li E – Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18 V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18 V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.
EINHELL akumulatorska nitna kosa GE-CT 36/30 Li E-Solo (3411300), brez baterije in polnilca
EINHELL akumulatorska nitna kosa GE-CT 36/30 Li E-Solo (3411300), brez baterije in polnilca
126,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka