Brio – Snemalna lokomotiva Smart Tech Sound

Brio – Snemalna lokomotiva Smart Tech Sound

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Lokomotiva SMART TECH SOUND s predorom SOUND ACTION in možnostjo snemanja lastnih zvokov. Preizkusite pametno lokomotivo, ki se zna sporazumevati s svojim okoljem in samo... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Brio – Snemalna lokomotiva Smart Tech Sound. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02060723
Prijavi napako
Lokomotiva SMART TECH SOUND s predorom SOUND ACTION in možnostjo snemanja lastnih zvokov. Preizkusite pametno lokomotivo, ki se zna sporazumevati s svojim okoljem in samodejno odzivati na opremo SMART TECH SOUND. Zaradi večbarvnih luči, gibov in zvokov je igra še bolj zabavna. Lokomotiva je dovolj zmogljiva, da lahko vleče tudi najtežji tovor. Set vsebuje 2 dela (lokomotiva, predor). Baterija: 2 x AAA (bateriji sta priloženi). Dimenzije pakiranja: 29 x 15 x 11 cm. Za otroke od 3 let starosti.Z rdečim gumbom na zgornji strani motorja lahko posnamete lastne zvoke in jih nato predvajate, ko lokomotiva zapelje skozi predor Sound Action. Dodana tehnologija Smart Tech Sound omogoča, da motor komunicira s svojo okolico in se samodejno odziva na opremo Smart Tech z različnimi dejanji vlaka, kot so večbarvne luči, gibi in zvoki.
Brio – Snemalna lokomotiva Smart Tech Sound
Brio – Snemalna lokomotiva Smart Tech Sound
47,19 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka